Foto: Andres Putting
Mitmesugust
14. november 2016, 22:05

Maarja-Liis Ilus rõõmustab koera Bianca üle: "See on tema neljateistkümnes talv!"

Lauljatari Maarja-Liis Ilusa lemmik on Vana-Inglise lambakoer Bianca, kes on väga elava ja rõõmsa loomuga koer ning naudib tänavu juba neljateistkümnendat talve.

Maarja-Liis Ilus rääkis 2014. aastal Naistelehele, et otsis koera, kes oleks sõbralik, lepiks ka reiside ajal ka tema vanematega ja kes poleks liiga raskesti koolitatav - ning selle ta ka leidis!

"Lisaks meeldis mulle muidugi väga ka tema välimus. Kuna pesakond oli Tallinnas olemas, käisin kutsikaid mitu korda enne lõplikku otsust vaatamas ja leidsingi omale sobiva koera," pajatas Maarja ja lisas, et Bianca on väga elava ja rõõmsa loomuga, ent ka natuke kangekaelne.

"Biancast on kõikide aastate jooksul väga palju rõõmu olnud ja nalja on temaga palju saanud. Ühel korral unustasin šokolaadivõipurgilt kaane ära ja see jäi kööki lauale. Õnneks oli purk üsna tühi ja Biancale seal palju maiustamist ei leidunud. Kui aga koju jõudsin, oli ta oma valge koonu ja esimesed käpad üleni pruuniks saanud ja ukselt vaatas vastu peaaegu tundmatuseni muutunud koer," rääkis ta krutskeid täis koerast!

Vaata pilti, kuidas koer Binaca talve naudib!

Bianca neljateistkümnes talv. #rõõmupall #petcity

A photo posted by Maarja-Liis Ilus (@maarjaliisilus) on