Mitmesugust

Viis asja, mis on naistele tabuks (6)

LISA KOMMENTAAR

taas mingi tolast toimetaja ilmunud?21. november 2016, 10:56
Anna-Maria on uus Inna-Katrin?
Kk14. november 2016, 22:06
Mis nazifeminism see siis nüüd oli? Mina tundsin mehena igal juhul praegu ennast solvatuna.
Kuuuurija14. november 2016, 19:58
Kohatu märkus on lihtsalt vales kohas tehtud märkus. Õiges kohas pole see mingi tabu.
Reeglina liiguvad naisterahvad suvel linnas märksa paljastavamas riietuses kui mehed.
Pole veel näinud seda, et naistel oma arvamuse avaldamist kuskil keelatakse. On naisterahva enda teha, kas tema arvamus mõjub targutusena või mitte.
Kus kohas neid vanu mehi nii lahkesti tööle võetakse?
"Kui naine kirjutab sotsiaalmeedias seksimist" - no naine võiks seksismi vähemalt õigesti kirjutada, kui tal on nii suur vajadus sellest kirjutada!
JA14. november 2016, 20:27
Kas märkus on õige või vale, seda otsustab mees. Naist halvustav märkus on igati omal kohal, aga mehele suunatud märkus pannakse kella külge, et feministid võimust võtmas.
Naiste arvamust ei peagi keelama, see juba sisse kasvatatud ja mehed on suhtkoht kindlad, et neil turvaline ja karistamatu laiata. Kui aga mõni naine siis "eksib" ja ka arvamust avaldab, siis jälle tagataskust trump "feminism tõstab pead, naistel juba meestest suuremad õigused appi-appi...". Sihuke hädakisa ja kiun läheb lahti nigu farmi täis sigu oleks aia vahele jäänud. Ja see üleüldine virin lõpetatakse lausega, küll naised vinguvad. Ühesõnaga see on täiesti mõttetu teema, sest kõik, mis naine ütleb on vale ja ohustab meeste positsiooni. Meeste võit baseerub ebaõiglaselt sellel, et tema ütleb ja särab, aga naise vastamine oleks juba väiklane ja feministlik, mis on väga suur häbistamise teema.
Aga tänan, teil on kõiges õigus, härrased:) Oli meeldiv.
Kuuuurija14. november 2016, 20:58
Naistel ongi meestest suuremad õigused. Algab see juba varasest lapsepõlvest - tütarlaste suguelundite rituaalne lõikumine on seadusega keelatud, poisslaste nokut võib vabalt karistamatult lõikuda. Poisslastel puudub õigus oma keha terviklikkusele!
Nimeta ÜKS õigus, mis naistel võrreldes meestega seaduses puudu on?
oot14. november 2016, 19:54
Kas sa Uulma eesti keelt oskad?