Foto: Pixabay Free Images
Mitmesugust
9. veebruar 2018, 18:56

PROOVI JÄRELE! 5 põhjust, miks peaksid sel nädalavahetusel telefoni koju jätma

Kuigi mobiiltelefon on saanud meie elu üheks olulisimaiks osaks, ei kasuta me teps mitte seda ainult kella vaatamiseks ja helistamiseks. Põhimõtteliselt terve meie elu on kolinud äppidesse ning olgem ausad - nii mõnigi elu väikeste asjade võlu võib meil jääda hoopis märkamatuks.

Siin on 5 põhjust, miks peaksid sel nädalavahetusel enda telefoni välja minnes koju jätma:

1. Vähem ärevustunnet. Iga sõnumikõll ja teadaanne paneb sind telefoni järele haarama ja muudab üleliia ärevaks. Tegelikult tähendab iga teine teavitus mõningat telefonisisest uuendust või märguannet, mitte smsi tuttavalt. Ära raiska enda energiat tühjalt.

2. Vaikus ja rahu. Nädalavahetused on selleks, et olla koos pere, sõprade ja lähedastega. Sa ei pea kõigi jaoks koheselt kättesaadav olema.

3. Reaalajas suhtlemine. Siin oleks paslik küsida, et millal sa viimati enda sõpru nägid? Ehk võtaksid aega nendega reaalajas suhtlemiseks?

4. Elu väikeste asjade märkamine. Ja nendest rõõmu tundmine. Vaata ringi ja avasta, mis on sinu ümber muutunud ning naudi ilusat ning valget talve seniks, kuni seda on. Naudi toitu ilma seda pildistamata ja restorani minnes vestle on partneriga. Võtke üksteise jaoks aega.

5. Saad olla müstiline. Jää vahepeal salapäraseks... Ega alati ei ole vaja kõiki enda samme maailmaga jagada ning võid koeraga jalutama minna ka nii, et ei anna sellest enda sotsiaalmeedias kõigile teada.