Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
9. november 2016, 11:20

Kuidas vaid emaga kasvanud Ott Lepland oma isale andestas?

On teemasid, mis on valusad, aga samas ka vajalikud. Vaid emaga sirgunud laulja Ott Lepland mõtiskleb isadepäeva eel isast, mehisusest ja sellest, milline isa tema oleks ning miks on vahel oma õigusest tähtsam unustada ja andestada.

Oti (29) ja tema isa Jüri teed läksid lahku juba siis, kui poiss oli paariaastane. Väikesena küsis ta päris tihti ema käest, kus isa on ja millega ta tegeleb. Ott igatses väga papsi kukil lõbustusparki minna või hoopis temaga koos mõnd pallimängu mängida.

Ott on veendunud, et hoolimata kõigest pole isata kasvamine talle suurt traumat tekitanud. Miks ta peaks tema peale siis pahane olema? «Elus juhtub igasuguseid asju. Tähtis on, mis saab homme, mitte mis juhtus eile,» on muusik kindel. Väärtustada tuleb aega, mis on jäänud, mitte seda, mida enam pole. «See kõik on eilne päev. Vihkamisega hävitad iseennast,» ütleb Ott.

Missugune on aga tema sõnum nendele lastele, kes kasvavad ilma isata? Mis rolli mängib isa tema elus nüüd? Kuidas vaid emaga kasvanud Ott Lepland oma isale andestas ja teisigi mõtisklusi isadepäeva eel loe värskest Naistelehest!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse