Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
9. november 2016, 10:46

ET PÄEV EI LÄHEKS RAISKU: 8 ideed, miks päev võiks alata seksiga (2)

Enamus inimesi tahaks hommikul äratuskella kinni vajutada ja mõnusasti edasi magada. Paljud meist lükkavad äratuse lihtsalt edasi.  Paljud meist aga ärkavad mõttega, et võiks hommikut alustada seksiga? Aga tegelikult peaks!

Teadlased väidavad, et inimesed, kes hommikul pärast ärkamist seksivad - nad on palju tervemad ja õnnelikumad, vahendab Womens Health.

"Seks hommikul vabastab oksütotsiini, mis tekitab paarides tunde, et nad armastavad teineteist ja tunnevad terve päeva jooksul sidet, " selgitab raamatu "Because It Feels Good" autor Debby Herbenick.

Mõned nipid sulle:

1. Kingi talle seksikas äratus - mahe muusika, silitused, hellitused

2. Värskenda end - värske hingeõhk on mõnus suudlusteks, aga mõjub ergutavalt ka suuseksis

3. Naudi vaadet - väljas on valge ja õige aeg, et nautida partneri ihu

4. Kasuta loodust ära - looduse poolt on nii seatud, et mehe testosterooni tase on hommikul kõrgem - ära lase sellel võimalusel raisku minna!

5. Päästa endas loom välja - kui ärkad, siis kallista meest, kes pole veel pesema jõudnud. Tema naturaalne lõhn erutab sind enamgi veel! Rääkimata sellest, et see tõstab ka sinu libiidot!

6. Kasuta ära mugavust - poos, kus kumbki teist ei pea palju pingutama, vaid saate seksi nautida. Näiteks lusikapoos.

7. Kahekesi vee all - romantika vee all võib olla vahva, kuid ebamugav. Muretse kaks otsikut, et saaksite üksteist nautida, pesta ja mõlemad mõnusa veejoa all olla.

8. Kiire kähkukas - hommikune seks ei pea olema pikk ja pingutust nõudev. Hommikud on suurepärased kähkukate jaoks!