Foto: Pixabay Free Images
Mitmesugust
7. november 2016, 18:02

PARFÜÜM EI PÜSI PEAL? 5 peamist viga, mida enda lõhnastamisel teed!

See, et sinu parfüüm õhtuks kuhugile "õhku haihtub", on tegelikult lõhnastamisel üks väiksemaid muresid - veel hullem on aga see, kui lõhnaõli teiste tugevade aroomidega seguneb või sootuks muutub.

Mida siis enda lõhnastamisel valesti teha saab? Viska sellele veanimekirjale pilk peale ja lõhnasta homme hommikul targasti!

1. Sa spreitad lõhna ainult randmele. Plusspunktid, kui alustad enda lõhnastamist randmelt. Ent ära unusta parfüümi lasta ka teistele pulsikohtadele nagu näiteks kaelale.

2. ... ja seejärel hõõrud need kokku. See filmidest õpitud tegevus on igati vale samm. Randmete kokkuhõõrumisel rikud parfüümi peamiseid lõhnatoone ja summutad neid.

3. Hoiad parfüümi vannitoas. Sest pärast pesu on mugav end lõhnastada!? Tegelikult aga rikub veeaur (temperatuurimuutuse tõttu) sinu parfüümi lõhna ja seetõttu pole mõistlid end duši alt tulles kohe lõhnastada. Hoia lõhnapudeleid parem vannitoast eemal kapis.

4. Kuiv nahk ja parfüüm ei käi kokku. Ehk enne lõhnastamist kasuta võimalikult lõhnavaba kehaemulsiooni ja parfüüm püsib kauem peal.

5. Ära sega erinevaid lõhnu. Üks lõhn trumpab teise üle ja tulemus on see, et sa lõhnad eemaletõukavalt. Kui sa ei armasta lõhnadega mängida, siis mõtle läbi, missuguseid dušigeele ja shampoone sa kasutad ning kas tasub peale pesus käimist veel parfüümi peale kanda. Ehk on juuksehooldustooted juba piisavalt tugeva lõhnaga?

Allikas: purewow.com