Suhted

Kas naine suudab sulle petmise andestada? Ja kuidas? (7)

LISA KOMMENTAAR

Pikk lugu, aga...8. november 2016, 12:37
Osadel naistel täiesti ükskõik, peaasi et mees raha teeniks ja sugulaste ees poleks piinlik. Või mida arvata naisest, kes pole 5 aastat aru saanud, et mehel kõrvalt kirglik armusuhe? Hoolimatu? Rumal? Enesekeskne? No pole võimalik!
10. november 2016, 23:15
Täitsa võimalik, et ongi muu elu nii tihe (lapsed, töö, hobid. sõbrannad), et ei pane tähele. Nimeta seda enesekesksuseks kui tahad, no et inimesel päris oma vereringe ja hingamiselundid ja ei hingagi 24/7 mehega ühes rütmis tema hingamiselunditega.
Samas on viis aastat ka piisavalt pikk aeg mõistmaks, et see mees oma naist ei jäta...no vähemasti mitte antud kirgliku kõrvalsuhte pärast. Kunagi tulevikus, kellegi teise pärast võimalik ... ehk, aga mitte selle antud ülikirgiku puhul:)
ys8. november 2016, 08:47
Ei saa andestada reetmist. Kes kord on petnud, teeb seda jälle. Ja petetu jääb alati kahtlema. Mis tegelikult tähendab, et suhe on läbi. Inimene ei saa oma mälust midagi kustutada. Seega jutuks hea, et andestavad, aga tegelikult kahtlevad edaspidi alati.
vaatleja7. november 2016, 14:56
Millegipärast paeluvad abielumehi just sellised narko-,ja alkoprobleemidega naised.
Masha7. november 2016, 14:39
Ka minu mees pettis mind,aga andestada ei saa ma seda enam mitte kunagi.See on sügav haav südames ,mis ei parane enam mitte kunagi.
parem õpi,7. november 2016, 16:54
meest õnnelikuks tegema, siis ehk ei peta.
10. november 2016, 23:03
kui leiab mehe, kes teda armastab, ei pea nahast välja hüppama, et mees rõõmustaks. Saab täiesti vabalt olla see, kes sa oled, kui oled leidnud oma teise poole. Aga nende vufflitega ei aita ka lõpmatu sitsimine, ikka vaatab ju kõrvale, kui kokku pole saanud üks õige paar.