Lühike küll, aga hea südamega.Foto: Scott Griessel / PantherMedia
Mitmesugust
4. november 2016, 20:13

Loe, miks peaksid valima endast lühema mehe (11)

Tihti murravad naised pead meeste pikkuse üle, arusaamata, et ka neist lühemal mehel võib olla teinekord väga hea süda.

Teadlased on avastanud seitse põhjust, miks võiksid naised suhelda enam meestega, kes on neist lühemad, vahendab Cosmopolitan.

  1. Mehed, kes on koos naisega, kes on neist pikem, taluvad paremini ka naise soovi karjääri teha ning end väljendada. Lühemad mehed oskavad seega naisi enam vaadata kui isiksusi mitte kui stereotüüpe.
  2. Sa ei pea enam kontsakõrguse üle pead murdma, sest kui sa juba oled enda mehest pikem, siis mis seal vahet on, kas oled seda veel viis või kaheksa sentimeetrit. 
  3. Sa suurendad enda valikut, sest lastes enda valikusse ka mehi, kes pole vaid pikad, on sul suurem valikuvõimalus ja seega võimalus kohtuda kellegagi, kes sulle tõepoolest korda läheb.
  4. Lühema mehega kohtingul käies, ei kurda sa enam liialt ka enda keha üle. Kui sa suudad purustada jäämäe meestepikkuse suhtes, siis ei nuta sa peatselt enam patja ka paari lisakilo pärast.
  5. Lühemad mehed on nõus kaasa tegema enam majapidamistöid kui pikad, mistõttu muudad ka enda elu kergemaks.
  6. Uuringud on näidanud, et lühemad mehed hoolivad enam naisest ja perekonnast.
  7. Kuna lühemad mehed on nõus enam kaasa aitama nii majapidamistöödes, kui ka soovivad aidata naist nii moraalselt kui ka finantsiliselt, siis võid kindel olla, et ka suhted võivad nendega pikemalt kesta.