Suhted

Üheksa müüti petmise kohta – mis lihtsalt ei vasta tõele (9)

LISA KOMMENTAAR

elu 5. november 2016, 01:34
ja kes on jumal et määrab kes paneb vasakule ja kes mitte..pangu kellega tahab ja kes tahab,kelle asi
.4. november 2016, 14:37
9. Afäärid juhtuvad sellepärast, et mehed on pidevalt jahil.
Tegelikkuses pole mitte mehed pidevalt jahil, vaid pigem ikka saakloomad.
Jahil on naised. Jälgivad hoolikalt ümbritsevat, et mõnele veidigi rikkamale küüned taha ajada. Või partner edukama vastu välja vahetada. Samamoodi otsivad just naised suhet maksuvõimelistema meestega.
ja kui peaks juhtuma kellegi pere purunemine , siis süüdistatakse selles hoopis mehi.
Alati tehakse naistest kannatajad, sest nende kisa on kõvem ja hüsteerilisem.
Ohjah4. november 2016, 12:50
Ausaltütelda on see haige, et kogu aeg on mehed süüdi.
Mul on olnud üks paariline kellega olin aastaid koos. Ei tekkinud kunagi mõtet, et peaks petma vms. miski minus usub, et ka vastaspool ei petnud aga lahkuminek oli teistel põhjustel ja naisepoolne häda, et pole piisavalt rikas mees, et teda ülal pidada. Anyway on tal nüüd veelgi viletsam, kehvema haridusega ja ropp ning isegi vägivallale kalduv tolvan. Edu sellega ja igapäevase alkoholiga :)
Ma kahetsen, et ma tegelikult end sellise prügiga rüvetasin, ainus asi mille ma oma elust tahaks välja kirjutada, see lihtsalt ei olnud seda väärt. Ma mõtlen, et huvitav, et kas naistehulgas üldse on neid kellel näiteks 25. eluaastaks ei ole kümneid partnereid seljataga? Niipalju kui olen kuulnud - tundub, et niisuguseid ei ole, eestis vähemalt mitte. Nagu uhkuseasi on ringi tõmmata, igalpool ora saada. Rõve, ropp ja häbistav pigem, mitte mingi uhkuseasi. eesti naised on kuuldu põhjal palju rohkem petma kalduvad kui mehed.
Pole 4. november 2016, 14:36
eesti naist keda voodisse, põõsalla või autoismele laiali ei saa.
..4. november 2016, 21:56
Eesti naised on lõdva kummiga.
elu5. november 2016, 01:38
keegi pole kellegi omand,pannakse kui meeldib
elu5. november 2016, 01:40
muig4. november 2016, 16:35
Mis seltskonnas sa küll liigud? Kommentaari järgi hinnates rõvedas, ropus ja häbistavas. Ontlikud neiud ei paku pinget, käevangus peab olema ikka trofeeks liigituv isend.
abielunaine7. november 2016, 17:51
Minul on olnud ainult 1 mees. Oma abikaasa. Selliseid on, aga kuna põhjus pole juhuse pudus, vaid põhimõte, siis leida neid lihtne pole.