Foto: PantherMedia / Scanpix
Ilu ja mood
3. november 2016, 10:12

Isside rängimad stiilivead (ja kuidas neid vältida)

Keegi pole valmis isaks saama ja teadmine, et sul on laps, võib sind peast päris sassi ajada. Aga see ei tähenda, et sa peaksid unustama kõik, mida tead normaalsest riietumisest ja ka soengust, ning nägema edaspidi välja nagu vanamemm. GQ toob välja levinumad isade stiiliprohmakad ja lahendused nende vastu. 

Juuksed

Me kõik kardame juuste kaotamist. Sel ei pruugi olla mingit pistmist isakssaamisega, aga kiilaspäisus mõjutab umbes pooli 50-aastaseks saanud meestest ning kuna esmakordse isakssaamise aeg üha hilisemaks nihkub (praegu 33 eluaasta ringis), siis näeme üha rohkem hõreneva lakaga papasid.

On olemas juuksehooldustooteid, mis lisavad hõredamale karvastikule lopsakust, näiteks American Crew’s Boost Powder.  Kui sul aga pole enam eriti midagi, millele lopsakust lisada, siis võib haarata juukselõikusmasina ning harrastada Jason Stathami stiili.

Foto: VIDA PRESS

Futu-päikseprillid

Ilmselt on kuskil mingi blogi, mida isad loevad, ja kus öeldakse, et isaks saanu peab vähendama õhutakistustegurit ning kandma neid liibuvaid päikseprille. Aga see on üks koledamaid stiilivigu, mida mees saab teha. Pagana päralt, hangi endale klassikalises stiilis päikseprillid.

Foto: VIDA PRESS
undefined Foto: ray-ban.com

Isadusele viitav T-särk

Normaalne on kanda sellist jõulude ajal, aga pole vastuvõetav, kui sul aastaringselt on rinnale suurelt kirjutatud "Papa". Kas see ongi nüüd kõik, mis sa oled? Isa? Enam ei mingeid lootusi, ootusi ega unistusi, peale mõtte, kuidas hoida titt elus? Täpselt. Osta H&M-ist mõned liibuva kaelaosaga neutraalset värvi särgid, mis sobivad igal aastaajal ja kõigega.

undefined Foto: sargid.eu

Jõledad teksad

Teksad on mõeldud kestma, aga see ei tähenda, et peaksid kandma ribadeks oma vanad kotjad jalapurjed. Lõige olgu sirge ja kitsas ja iialgi ei tohiks õmblused olla agressiivselt kontrastset värvi. Kaua kestavad ka näiteks märksa moodsamad Levi Strauss 501 Original Fit teksad.

Foto: VIDA PRESS
undefined Foto: eBay

Matkajalatsid

Aitab nende madalate matkasaabaste kandmisest. Sa ei suundu mägironimisele, niisiis pane Salomonid riiulile. Kui sa end tossusega mugavalt ei tunne, siis hangi midagi peenemat, nagu näiteks klassikalised ja ajatud brogue-kingad.

Foto: PantherMedia / Scanpix