Foto: Pixabay Free Images
Mitmesugust
2. november 2016, 21:16

AJATU TEADMINE: 8 nutikat ideed käsipagasi pakkimiseks

Sadagu või taevast lund - reisikohvri pakkimine on alati ajatu oskus. Soodsa valiku tõttu püüavad inimesed aina enam puhkusrereisile minnes ainult käsipagasiga hakkama saada, ent seegi on omaette nuputamine - mis nipiga kogu nädala elamine kompaktselt kaasa pakkida.

1. Vii end kindlasti kurssi reisisihtkoha ilmateatega ja planeeri enda käsipagasi sisu vastavalt ilmale.

2. Enne reisile minekut vaata enda garderoob analüüsiva pilguga üle ja mõtle nendele riietele, mida sa kõige rohkem kannad ja missugused riided paned selga siis, kui oled hilinemas. Need esemed võta kaasa ka reisile, sest ilmselgelt on tegemist sulle kõige paremini istuvate riietega - vastasel juhul ei julgeks sa neid viimasel minutil neile lootma jääda.

3. Seejärel laota kõik sulle esialgu vajaminevad asjad voodi või põranda peale laiali, et tekiks visuaalne ettekujutus kantavatest riietest. Nüüd hakka aga kriitiliselt asju eemaldama, sest reisi jooksul jõuad sa kanda ainult ⅓ valikust.

4. Käsipagasi põhja laota enda jalanõud ja kasuta neid soki, aluspesu või aksessuaaride hoistamiseks.

5. Ruumi kokkuhoiuks ja kortsude ärahoidmiseks rulli kõik enda riided ükshaaval kokku.

6. Pakenda shampoonid/pesuvahendid väikestesse pudelitesse või osta internetist juba valmisolevad minikosmeetika komplektid.

7. Ka kosmeetikakotti pakkides pea silmas enda lemmikuid asju ja võta kaasa pigem vähem kui rohkem, sest reis on avastusretk ning puhkus - sa ei taha ju liiga palju aega enda meikimisele kulutada.

8. Alati pane lennukile minnes kõige paksemad ja ruumivõtvamad asjad hoopis selga (näiteks nahktagi, kübar), nii hoiad käsipagasis ruumi kokku.