Stressivaba hommik = stressivaba päev. Foto: Foto: Matton Estonia
Nipid
19. detsember 2017, 18:03

Väiksed trikid! Teeme meikimise lihtsamaks

Kuus kodust meiginippi, mis muudavad hommikud stressivabaks ning tagavad sulle kauni ja korrektse jumestuse terveks päevaks. 

Ülipehmed huuled

Sügisel muutuvad huuled kuivemaks ja karedamaks. Loomulikult aitab hea huulepalsam, ent enne palsami pealekandmist proovi huuli veelgi pehmendada, hõõrudes neid hambaharja ja väikse koguse meega. Hambahari koorib õrnalt huulel olevat nahka ja mesi pehmendab ning annab toitaineid.

Alati puhtad laud

Hommikul kiirelt ripsmeid värvides juhtub alati see, mida salajas pelgad: tušš lipsab vastu silmalaugu. Jälle mitu minutit ajakulu! Et seda ei juhtuks, hoia ripsmete värvimise ajal lau peal plastlusikat nii, et kumerus jääks väljapoole. Kui käsi peakski vääratama, siis satub tušš õnneks vaid lusikale!

Kergem meigikreem

Paksu krohvikihti ei ole soovitatav näole kanda, see ummistab poore ega lase nahal hingata. Mõnusa ja kerge meigikreemi saamiseks sega tavalise jumestuskreemi hulka vedelat näokreemi.

Tihedad ripsmed

Hommikul peeglisse vaadates ei pruugi mõni naine oma ripsmeid nähagi: neid on vähe, nad on lühikesed ja heledad. Mida teha?

1. Kuumuta ripsmekoolutajat fööniga 4–5 sekundit.

2. Kooluta ripsmed, et need saaks kuuma koolutajaga paremini vormi hoidva kuju.

3. Pintselda õrnalt puudrit kinnistele silmadele ja ripsmetele.

4. Värvi ripsmeid tušiga paar korda, lastes iga kord tušil mõni minut kuivada, et tušš tükki ei läheks.

Kitsad huuled lopsakaks!

Iga naise unistuseks on omada korralikku musisuud, aga kahjuks pole loodus seda kõigile kinkinud. Õnneks on olemas meiginipp, mis muudab huuled hetkega lopsakaks.

Tee nii!

1. Tõmba huulepliiatsiga kontuur nii, et see oleks huulejoonest veidi väljaspool.

2. Värvi huuled huulepulgaga üle.

3. Aseta huultele salvrätt ja tupsuta neid puudriga. See tagab huulevärvi pikema säilivuse.

4. Tõmba huuled üle piparmünti sisaldava huulevõidega. Piparmünt paneb huuled õhetama ja annab neile kergelt lopsakamaks muutvat efekti.

Kui kaua miski säilib?

Kas tead, milline ilutoode rikneb kõige kiiremini? Õige vastus on ripsmetušš. Kui oled seda juba 3–4 kuud kasutanud, siis on õige aeg see minema visata. Meigikreem säilib 6–12 kuud, puuder ja huulepulk kuni poolteist aastat, silma- ja huulepliiats kuni kaks aastat. Võidu saab endale küünelakk, mis säilitab oma omadused vähemalt kahe aasta jooksul!

Stressivaba hommik = stressivaba päev. Foto: Foto: Matton Estonia