Liiga paks?Foto: AFP / Scanpix
Ilu ja mood
25. oktoober 2016, 15:36

Liiga paks?! Miss Island lahkus missivõistlustelt pärast uskumatut solvangut (6)

Kui neiule anti mõista, et ta on liiga paks ja peaks kaalust alla võtma, otsustas Miss Island 2015 Arna Ýr Jónsdóttir, et tal on võistlemisest küllalt saanud ning ta ei kavatse rohkem sarnaseid alandusi taluda ja lahkub missivõistluste maailmast lõplikult.

Jónsdóttiri väitel käskis missivõistluse Miss Grand International korraldaja tal kaalust alla võtta, jätta vahele hommikusöögid, süüa lõunaks vaid salatit ja õhtuti vett juua," vahendab news.com.au.

20-aastane Reykjavikist pärit sportliku taustaga missikandidaat oli sellisest ettepanekust jahmunud.

2016. aasta Miss Grand International toimub täna Las Vegases ja Miss Island on otsustanud mitte osaleda.

"Kui võistluse omanik tahab tõepoolest, et ma kaalust alla võtaksin ja kui talle ei meeldi, milline ma välja näen, siis ei vääri ta minu kohalolekut esikümnes,“ on Jónsdóttir eneses kindel.

"Jah, mu õlad on teiste tüdrukute omadest pisut laiemad, aga see on sellepärast, et olin Islandi rahvuskoondise liige ja selle üle ka uhke,“ lisab ta.

"Otse loomulikult ei võta ma selliseid kommentaare südamesse, aga anda endast parim ja siis öeldakse sulle nii... Isiklikult arvan ma, et mul pole häda midagi ka sellisena, nagu ma olen .“ Paljud fännid jagavad Jónsdóttiri pahameelt ja kiidavad teda otsuse tegemise eest.

 

My picture from the official MGI shoot ✨🇮🇸 #missgrandinternational2016 #missgrandiceland #missgrandiceland2016 #mgi2016

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on