Foto: Anthea Page Instagram
Mitmesugust
23. oktoober 2016, 22:29

ŠOKEERIV PILT // Moenädalal osalenud modell sai pesemata meigipintslite tõttu tõsise silmapõletiku

Kuigi meigipintslite pesemine võib tunduda üsnagi tüütu tegevusena, tuleks isiklikuks tarbeks kasutatavaid pintsleid pesta iga kahe nädala tagant. Kui aga jumestad teisi, siis vähemalt korra nädalas. Muidu võib olukord lõppeda sama kurvalt nagu moenädalal osalenud Antheal.

Austraalia modell Anthea Page postitas enda Instagrami kontole šokeeriva pildi paistes silmast ja koputas tugevalt jumestajate südametunnistusele. "Ma ei taha küll kurta ega kedagi kritiseerida, ent ka kõige kvalifikatseeritumad jumestajad võiksid tõsisemalt suhtuda hügieeni ja steriliseerida meigipintsleid," viitab modell enda paistes silmale. Tema sõnul pole see esimene kord, kui tema lavameiki tehakse üpriski räsitud toodetega ja sel korral isegi vedas, et ta pimedaks ei jäänud.

Anthea mõistab, et nii suure moesündmuse ajal ongi lava taga tohutu sagimine, segadus ja modellidele tuleb meiki ning soengut kiiresti teha, ent siiski ei tohiks riskida teiste tervisega. "Hoolimata sellest, et lava taga tegutsesid oma ala tõelised professionaalid, suutsin ma ikkagi silmapõletiku saada," nentis ta lõpetuseks.

A photo posted by 🐜🇦🇺 (@anthea_page) on

Allikas: womansday.com