Foto: Pixabay
Mitmesugust
13. august 2017, 20:21

ILUKIIRABI: 6 õhtust ilurituaali, mis aitavad hommikul ilusamana ärgata!

Kui sind on nädalavahetusel ees ootamas oluline üritus, ent sa pole jõudnud selleks eriliselt valmistuda (näiteks juukseid pesta), siis pole hullu - lase ööl end ilusaks teha. Siin on 6 väärtuslikku nippi, kuidas üleöö kaunimaks saada.

1. Juuksed mustad? Kasuta kuivshampooni. Kui enamasti soovitatakse kuivshampooni kasutada enne uksest väljumist, siis öösel ei lase see peanahal veelgi õlisemaks muutuda ja pealegi oled juba ärgates värskete ja hästi lõhnavate juustega.

2. Huuled tükkis ja kuivad? Kasuta vaseliini. Pehmed huuled on ilusa välimuse indikaatoriks ja jumestus tuleb samuti paremini välja. Seega kata huuled enne uinumist paksu palsamikihi alla ja ärkad pehmete huultega.

3. Või... Kasuta huultele spetsiaalselt mõeldud maski. See teeb imesid, ent selle puudumisel võid kasutada ka lihtsalt vaseliini.

4. Kasuta silmakreemi. Soovitavalt silmakreemi, mis sisaldab piparmünti. Kui sellist ei ole, siis hoia seda natukene aega külmkapis. Jaheduse-efekt tõstab kreemi efektiivsust.

5. Vaseliin aitab ka jalgu pehmeks teha. Kanna karedatele kandadele paksult kehakreemi või vaseliini ja pane jalad ööseks soki sisse. Hommikul ärkad pehmete jalgadega!

6. Ripsmetel kasuta riitsinus- või viinamarjaõli. Hommikul on ripsmed märgatavalt tihedamad ja neile on hea ripsmetušši peale kanda.

Allikas: purewow.com