Foto: Luule Komissarovi Facebook
Mitmesugust
19. oktoober 2016, 16:00

Luule Komissarov Facebooki edust: "Oh Sina jummel-juuni... Ma olen sõnatu!"

Ugala raudne leedi ehk Luule Kommissarov tegi omanimelise Facebooki fännilehe ja lükkas seal käima ülimenuka teatripiletite kingiloosi - Luule on tulemusest tänaseni šokeeritud.

Näitlejanna kutsus üles oma Facebooki fännilehte meeldivaks märkima ning postitust jagama, kuid mitte lihtsalt niisama - jälgijate vahel loosib ta auhinnaks välja teatripiletid. "Ei mina usu, et see leht tuhat laiki täis saab - ma ei tunne nii palju inimesigi," kirjutas näitlejanna enda esimeses postituses.

Päev hiljem postitas ta aga pildi istumas läpaka taga, öeldes, et on täiesti sõnatu: "Oh Sina jummel-juuni. Ma arvasin, et neid va jälgijaid tuleb 2-3 sada. Ja nüüd siis üleöö on teid kokku juba enam kui 17 tuhat. Ja kui palju kirju te olete saatnud."

"Ja missuguseid pilte on postkastist päevavalgele tulnud! Ja kui palju häid sõnu. Veel kord, suur aitäh. Aga aitab nüüd tänaseks Facebookist – sest kohe algab jalgpall," ütles Luule lõpetuseks.

"Lähme nüüd telkut vaatama ja pöialt hoidma, kuidas Viljandi poiss Raku Klavan ja Liverpool hakkavad Manchester Unitedi vastu lahingut andma!"

Kusjuures suure jalgpallihuvilisena sattus Luule esimest korda ise jalgpalliväljakule septembrikuu alguses. "Nüüd on siis see asi ka elus tehtud, et 74aastane tugitoolisportlane ametlikus jalkamängus platsil ära käis. Nüüd vist on küll kõik hullused ära tehtud, mis jalkaga seotud," tunnistas näitlejanna Luule Komissarov pärast oma laupäevast jalgpalluridebüüti Sakalale.

Foto: Luule Komissarovi Facebook / Heigo Teder