Foto: erakogu
Mitmesugust
10. detsember 2016, 16:20

EESTI LAUL / Carl-Philip Madis jagab kodu ja armastust ilmatüdruku Eleriin Sildiga!

Taasilmutame mõned kuud tagasi tehtud intervjuu Karl Madise muusikaentusiastist poja ja tänavuse Eesti Laulu poolfinalisti Carl-Philip Madise (24) kaaslanna Eleriin Sildiga (22), kes saates "Reporter" ilmatüdruku rolli täidab.

Veel enam, tegemist on mitmekülgse neiuga, kes tegutseb promootorina, disainib rõivaid, pildistab, joonistab ja õpib ülikoolis eripedagoogikat. Carl-Philip Madisega kohtusid nad esmakordselt juba kuus aastat tagasi, ent armastust ja ühist pesa Kadriorus on nad jaganud ligi kaks aastat.

"Reporteri" ilmatüdrukuks sattus ta üsnagi juhuslikult ja kuigi enamasti on sellele kohale suur tung, jäi ta produtsentidele silma enda näitlejatööga ühes Eesti seriaalis. "Ühel päeval tuli ootamatult kõne ja uuriti, kas tahaksin ilmatüdruku ametit proovima tulla - kuna ma ei suutnud otsust langetada, siis esialgu pakkumine sinnapaika jäigi," meenutas Eleriin enda telekarjääri algust.

Eleriini kohtab tegelikult väga tihti erinevates reklaamides, sest on näitlejatööga ja modellindusega tegelenud üsnagi väiksest peale ning suure läbimurde modellimaailma tegi ta tänu ajakirjale Stiinale. Sellele järgnes koostöö agentuuridega ja hoolimata enda lühikesest kasvust (168cm) on ta Eestit esindanud rahvusvahelistel missivõistlustel Hiinas.

Tegelikult seoses missivõistlustega sattus ta taas ringiga ilmatüdruku tööpakkumise juurde, sest "Reporteri" tiim veetis pool päeva enne ärasõitu temaga, et loo tarbeks häid kaadreid saata. Seejärel helistas talle aga peatoimetaja ja uuris, kas ta jõuaks enne lendu ka ühe ilmateate teha. "Vastuses oli mõtlev ja kogelev jah, sest kuna tegemist oli taaskord ootamatu kõnega, otsustasin pakkumisele võimaluse anda," rääkis Eleriin. "Ja seal ma nüüd olen - pärast salvestust uuris assistent minu graafiku kohta ja küsis, kas võib minuga veel mõnel päeval arvestada, ütlesin jah."

A photo posted by ELERIIN SILD (@eleriinsild) on

- Millega Sulle töövälisel ajal tegeleda meeldib?
Kui veel paar aastat tagasi oli see list meeletult pikk, siis tunnen, kuidas aastatega jääb see aina lühemaks - töö ja kool võtavad minu enamus aja. Kuid siiski armastan sporti teha, jooksmas käia või jõusaalis higi voolama panna. Samuti tegelen pildistamisega ja üle ega ümber ei saa enda kunstihingest. Armastan joonistada ning mõlgutan mõtteid kolmanda kollektsiooni disainimisest.

- Mida pead suhte juures oluliseks? Mis teeb selle täisväärtuslikuks?
Kindlasti ausust ja otsekohesust. Kõige parem tunne on see, kui sinu kõrval on inimene, kellele sa võid alati toetuda - kes suunab ja aitab sind edasi.

- Mis Sind Philipi juures võlus?
Esmapilgul kindlasti tema huumorisoon, ta suudab mind ka kõige halvemal/kurvemal/tõsisemal hetkel naerma ajada.

- Kuidas veedate kahekesi olemise aega?
Seda küsimust lugedes hakkasime koos naerma... Pigem, mida me kahekesti koos ei tee? Sest tõesti - me veedame väga palju aega koos, loomulikult kui mõlemad töölt/koolist vabad on. Vahel käin temaga kontsertidel kaasas, ent üldiselt armastame palju filme koos vaadata, jalutada/väljas käia, isegi koos sporti ja süüa teha.

Piltidelt tundub, et reisite samuti üsna palju?
Jaa, mis saaks veel parem olla kui enda lemmik-inimesega reisimine? Esimene koht kuhu koos läksime oli Bahama ja see on unustamatu paradiis, mida sõnadesse panna on ülimalt raske. Unistame ja naljatame, et pensionipõlves reisime sinna koos tagasi!

Vaata nende ühiselt jäädvustatud hetki nii igapäevaelust kui ka reisidest galeriist!