Suhted

Kallima valib meile nina, armuma panevad hormoonid (6)

LISA KOMMENTAAR

või nii.16. oktoober 2016, 18:36
noored siis armuge tihedamini, suudelge jne. najahh.
yll16. oktoober 2016, 10:23
väga kahtlane jutt. kord noorena eksisin kuuks ajaks metsa,täitsa ihuüksi ja naiste lõhna polnud kuskil aga tunne oli küll selline et jookse või puusse!
nh15. oktoober 2016, 18:55
ma oma kogemusest tean, et naisterahva lõhn võib päris pööraselt mõjuda- ma isegi ei tea, mis lõhna neiu kasutas, aga pöördesse ajas küll! Ja seda tavalisel nõukogude ajal, kui saada oli vaid poes müüdavad lõhnaõlid! See oli täiesti eriline ja imeline kogemus!
lõhn16. oktoober 2016, 11:27
See nõuka aja kogemus sul imelise lõhnaga...see ei pruukinud olla isegi lõhnaõli, vaid see, kuidas lõhnaõli konkreetse inimese nahal mõjus :) Inimese enda kehalõhn on see, mis meid kas ajab nö hulluks või tõukab eemale või veel hullem, kui sa ei tunnegi mingit lõhna! Kui inimene on tulnud dushi alt ja pole end lõhnastanud ja on sinu lähedal- vaat siis pääseb tema enda lõhn esile!
suss15. oktoober 2016, 12:05
Jah,olen selle artikliga nõus.Täpselt nii ongi,mida ma olen kogenud oma endise lähedase juures.Ilmselt seal ei loe ka seanina.
järeldaja15. oktoober 2016, 10:27
Tuleb välja, et kui uurida inimese seksi ja armastusega seoses olevaid asju, siis võib kindla peale väita, et inimene ei ole mõistusega olend. Vähemalt, mis paljunemisse puutub. Teisest küljest jälle, kui armastus ja seks poleks mõistusevälised automaatprotsessid, siis kas me üldse oleksime praegu elus? Sest ainult ilma mõistuseta olevus otsustab paljunema hakata rasketes majanduslikes ja ohtlikes olukordades. Järeldus: me võime ju saada arenenud ja tarkadeks inimesteks aga paljunemisega seotud nähtused jäävad ikka ääretult loomalikeks ja primitiivseteks. Vastasel korral sureme üsna kähku välja. Ja teine järeldus: seksist ei tohi loobuda. Las ajalehed propageerivad seda, sest muidu tuleb peale põlvkond, kes "nii loomaliku tegevusega" ei tegele ja nemad saavad olema viimased kahejalgsed Maal.