Sinuga, kuid ka ilma sinuta...Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
17. november 2020, 08:14

ÄRA OLE PIME: 6 märki, et mees sind petab

Tunned, et mehe elus on miski või keski, kes seal ei peaks olema? Need kuus märki võivad viidata, et talle on tekkinud armuke, kes naudib neid hüvesid, mis peaksid kuuluma ainult sulle, vahendab Womens Health.

1. Seks on totaalselt muutunud

Kas on mees muutunud voodis liiga tormiliseks? Kasutab uusi nippe? Häbelik mees kasutab voodis telefoni, et end ja sind igast nurgast pildistada?

2. Salatsev ja varjav mees peidab arvuti ning telefoni

Privaatsuses pole midagi imelikku, kuid kõiki oma asju luku või koodi taha peita – kõlab kahtlaselt! Ta ei jäta kunagi oma mobiiltelefoni järelvalveta...

3. Tema hügieeniharjumused ja habemeajamine on läinud sagedasemaks

Oled mehele kuid rääkinud, et ninakarvad võiks ära ajada ja kõrvast pikemad karvad lõigata, kuid ei midagi. Ja nüüd äkki teeb ta seda ise, ilma tänitamiseta?!

Äkilised muutused ja oma välimusest hoolimine – ohtlik viide, et tahab kellelegi muljet avaldada.

4. Ta on pidevalt tabamatu

Mõnikord jääb ehk tõesti tööle kauemaks, aga see ei saa olla pidev vabandus. Samuti – telefon on ikka selleks, et sellele vastata! 

5. Pangaarve on löögi all

Truudusetus viib tihti ka selleni, et mees kulutab rohkem raha ja seda isegi teie ühistest säästudest.

6. Ta on alati nii kaitsev

Kas ta muutub liiga kaitsvaks siis, kui uurid talt, et mida tegi ta pärast tööd? Või kus öösel sõpradega kolas? Kui ta kargab sulle süüdistuste või selgitustega kaela, siis tead: a)  sa tüütad teda põhjuseta b) ta teeb midagi, mida ta sulle öelda ei taha...