Mitmesugust
12. oktoober 2016, 09:46

Malluka kolumn - mõnikord tuleb leppida, et ümberringi valitseb kaos

Usun, et meil kõigil on olnud aegu, mil asjad saavad tehtud justkui möödaminnes, kui absoluutselt kõik kulinaarsed katsetused kukuvad hästi välja ja kodu püsib müstiliselt korras kauem kui vaid sekundi. Mäletan neid päevi häguselt, sest mõnikord tuleb leppida sellega, et ümberringi valitseb kaos.

Ega ilmaasjata öelda, et kus on, sinna tuleb juurde. Sama olen täheldanud igasuguste jamadega. Kui ikka ühel hommikul keldris veetoru plahvatab, võid kindel olla, et hiljem, pärast tunniajast poeskäiku, avastad sa kassas, et pangakaart on koju jäänud, potitreenitud laps on miskipärast püksi pissinud ning turvamees palub sul röökiva mudilase saatel oma kotisisu ette näidata. Ja koju jõudes selgub, et koer on otsustanud terve aia üles kaevata. «Pane reeglid paika!», «Ära lase end pisiasjadel häirida!», «Mõtle positiivselt!» soovitavad teised mulle sellistel päevadel. Oeh, kallid sõbrad, ma tean, et te tahate vaid head, aga sellistel hetkedel on need soovitused sama jaburad kui pärast auto alla jäämist paratsetamooli pakkuda...

Loe “Meeletu koduperenaise” ehk meie uue kolumnisti Malluka humoorikat lugu edasi Naistelehe digiajakirjast digi.naistelehet.ee!