Foto: Pixabay
Mitmesugust
12. veebruar 2018, 12:17

EDUKAD NAISED JAGAVAD: meie veedame enda hommikuid nii!

Päev saab edukalt mööduda vaid siis, kui sa alustad juba hommikut õigesti ja ei stressa ülemäära palju. Kui sa oled üks neist, kes hommikul tõusmise asemel äratuskellaga võitleb ja poolel teel tööle end kuidagi valmis sättida proovib, võib see oluliselt mõjutada sinu tööd ja eraelu.

Edukad naised nii moes, kunstis kui äris jagavad enda nippe, kuidas on nemad enda elu seadnud nii, et neil oleks aega ka edukas olla ja enda unistusi ellu viia. Kõikide nende naiste meetodid ja hommikused rutiinid on üpriski erinevad, seetõttu leia endale sobivaim!

Arianna Huffington, Huffington Post'i üks asutajaid
Arianna eesmärgiks on igal hommikul telefonis surfamise asemel hoopis mediteerida. "Võtan minuti hingamiseks, mõtlen millele elus tänulik olen ja mängin mõtteis läbi päeva eesmärgid," ütles ta veebilehele Soul Cycle.

Isabel Marant, naisterõivaste disainer
Ka Isabel püüab hommikuti nii telefoni kui ka arvutit vältida. Selle asemel, et ärgates esimese asjana meile vaadata, astub ta kööki ja keedab endale ühe mõnusa tee. Piimaga. Seejärel naudib ärkamishetke ja liigub teiste asjatoimetuste juurde.

Victoria Beckham, ettevõtja ja disainer
Victoria püüab igal hommikul ärgata veidi enne lapsi, et tal oleks aega ka iseendale. Olgu selleks duši all käimine või söömine. Laste ärkamise ajaks on tal meilidele vastatud, endale aeg pühendatud ja ta saab täisväärtuslikult lastele keskenduda.

Anna Wintour, ajakirja Vogue peatoimetaja
... alustab enda hommikut, täpsemalt kell 5:45 tennisega. Ja igal hommikul laseb teeb ta endale föönisoengu.

Proovime homme hommikul järele, mis?