Foto: Birgit Sarrap Instagram
Mitmesugust
9. oktoober 2016, 20:35

VAATA, kuidas tähistatakse sünnipäevi Sarrapite peres!

Perekond Sarrapite nädalavahetus möödus sel korral erilise pidupäeva saatel, sest pisipoeg Simeon sai juba 3-aastaseks. Loomulikult jagas Birgit seda armsat hetke ka enda sotsiaalmeedias.

Perepildilt tundub, et Simeoni meelismultikaks on "Toomas ja sõbrad", sest nii kaunistustel kui ka tordil on kujutatud Vedur Toomast. Just seda eriti maitsvat torti päeva peategelane foto jäädvustamise ajal ka ahvatles.

Lisaks on Sarrapid laste sünnipäeva ka natukene loovamalt lahendanud ja snäkkideks valmistanud mini-burgerid, mida on hea ühe ampsuga nahka pista.

Küll oli täna üks vahva päev! :) #simeonisünnipäev #aeglendabliigakiiresti #laurascatering #aitähsõbrad

A photo posted by B I R G I T (@birgitofficial) on

Kui Simeon sai ühe aastaseks, jagas Birgit Sarrap Naistelehega enda mõtisklusi emaks olemisest ja tõdes, et see on üks kõige raskem töö. "Aga ka kõige nauditavam," lisas ta kohe järele.

Lisaks meenutas ta hetke, kui pidi täiesti esimest korda Simeonist eemal olema. "Simeon hakkas aastaseks saama ja mulle tundus esmakordselt, et ehk on käes aeg, kui julgen juba lapsest ka eemal olla." 

Esimest korda oli ta lapsest eemal siis, kui toimus saate "Laula mu laulu" nädalane võtteperiood. "Mulle oli see tunduvalt raskem kui lapsele. Temal oli põnev, sai olla isa ja tädiga ning vanaemad aitasid hoida," rääkis Birgit, keda Indrek siiski mõne korra koos pojaga üllatamas käis.

"Kui nad mulle külla tulid, paistis Indrek näost ikka päris väsinud. Ta ka ise tunnistas, et Simeoniga tegelemine on kõige raskem töö! Sa annad talle süüa, mängid temaga, järgmisel hetkel pead juba järgmist sööki tegema, siis pesed, vahetad mähkmeid ja jälle mängid ... Aeg lendab ruttu ning energiat kulub palju," meenutas Birgit.