Suhted

Toit tõi tüli majja: "Naist ei huvita köök ega söök!" (24)

LISA KOMMENTAAR

...9. oktoober 2016, 23:05
....milleks on iga nurga peal avatud kohvikud,restod,söögitoad,bistrood ,pizzad ja muud söögikohad? Eks ikka selleks,et naiste elu kergemaks muuta.Läbi on need Nöuka ajad,kui pereema seisis poejärjekorras ja taris raskeid toidukotte. Koju jöudes tömbas Baltika sitsikitli selga ja hakkas vaaritama ,keetma,küpsetama..Pärast veel nöudepesu. Ei ole vaja oma elu raskeks teha,kui ka kergemini saab.
Mh9. oktoober 2016, 11:12
No eks sööma peab ja paratamatult peab vahel selle valmistamise enda peale võtma kas siis naine või mees. Mul ja mehel pole midagi selle vastu, et õhtul kiired praekartulid teha, makaronid hakklihaga organiseerida või liha praadida, mida valmisletist ostetud tatra ja rohelise salatiga süüa (need on minu ja mehe lemmiktoidud). Teeb see, kes viitsib või kes parajasti tunneb, et tahab. Ei kujutaks ettegi seda, et mees eeldab, et ma kulutan iga päev (3x päevas) tunde miski kotlettide või Burgundia paja valmistamiseks. Oma lapsepõlvest mäletan ka pidevalt vaaritavat ema. Ei osanud tol ajal keegi meist eriti tema ohvrimeelsust hinnata. Muidugi oli tore, kui kõht oli täis, aga no mingeid ülevoolavaid emotsioone seoses kodukotlettidega või iseküpsetatud rabarberipirukaga küll ei mäleta. Kahju muidugi, sest ema nägi ikka kõvasti vaeva.
Eve9. oktoober 2016, 22:53
seda minagi, et inimesed üleüldiselt pööravad söömisele liigselt tähelepanu - nagu elaksid selleks, et süüa (mitte ei söö selleks, et elada)
Serliin9. oktoober 2016, 10:33
Laisa naisega pole midagi peale hakata..ka laisa mehega mitte :)
Ja Liina9. oktoober 2016, 06:12
on pärit kodust, kus isale meeldis köögis askeldada!?
Kolige oma emme-issi juurde tagasi, äpud.
süsimust iroonia8. oktoober 2016, 21:00
tänapäeva tibid mõistavad ainult sisiseda ja mehe raha laiaks lüüa.
koduabiline 8. oktoober 2016, 14:38
palgata, siis on kohe hea, kui sinna pool palka mehel läheb, siis peab rohkem tööd tegema ja suudab vähem kisada... :)
et siis nii8. oktoober 2016, 14:21
naine peab lapsi kantseldama, pesema, koristama, õmblema, kuduma, vaaritama, voodis tiiger olema, ise sale olema, hea välja nägema ja mehele õlle kätte viima, kui viimane diivanil õlut kaanib. muidugi peab naine ka tööl käima. aga millal ta kõike seda jõuab. ja mida mees teeb sel ajal?
8. oktoober 2016, 13:23
ainult voodihaige ei saa ise toitu kätte, mõni vajab lausa lusikaga söötmist.
katrin9. oktoober 2016, 16:57
Sama sümptom viitab vahel ka vaimupvudele.
gee8. oktoober 2016, 13:00
Tänapäeva naised ei oska tõesti peale meikimise midagi teha, ei kududa, ei süüa valmistada. Minu ema oskas kõike, isegi niinimetatud meeste töid kui vaja. Minu tütred samuti, ka minu naine. Mina ka.
to gee8. oktoober 2016, 14:00
Oh küll Sina ja Sinu pere olete tublid. Kes jõuaks Teisugustega võistelda. Kahjuks on Sul äärmiselt vilets iseloom ning enesekiitusega hooplejad lõpetavad kõik põrgus. Ela ise ja lase teistel ka elada. Võib olla oled sellepärast kuri inimene, et Sul isa ei olnud? Või oli isa mõttetu joodik näiteks, et ema pidi ka tema tööd ära tegema?
Mehed ongi paremad kokad8. oktoober 2016, 12:20
Kui naisele ei meeldi või ei oska süüa teha, siis milles probleem? Las mees teeb! Teeb just seda, mida meeldib.
Muutunud maailm8. oktoober 2016, 12:08
Miks peaks naine olema see, kes peab lõputult oma vähest kvaliteetaega raiskama toidutegemisele, mis on vaimselt igav ja tänamatu töö. Mehed on sellest ammu aru saanud ja enamuses väldivad söögitegemist. Kahjuks elavad paljud mehed ikka veel pettekujutlustes, nagu nemad oleksid pere toitjad ja tasuks selle eest peab naine köögiori olema. Hea, et noored naised neile selgeks teevad, et maailm on muutunud ja majanduslikult iseseisev naine otsustab ise, kui palju peab vajalikuks köögis toimetada.
sul8. oktoober 2016, 14:02
on täiesti õigus.See on minevik,kui naine köögist välja ei saanud.Võtku siis oma ema kööki appi,mitte ärgu halagu.
Nisu Unn8. oktoober 2016, 11:51
Aga miks naine peab süüa tegema. Kui mees tahab gurmeed, tehku ise
.üx ..miis8. oktoober 2016, 11:26
.milleks tühjast-tähjast niipalju kisa teha,Tänapäeva inimesed on enamus läinud kergema vastupanu teed ja käivad väljas söömas. Ega naine peagi köögiori olema.
tõsta probleem ukse taha8. oktoober 2016, 10:41
Selline tibi tuleb sinnapaika jätta nii kiirelt kui võimalik. Taolised jamad süvenevad aja jooksul, kõik need magamistoa kired kaovad mõne aja jooksul, nälga ja stressi pead veel aastaid taluma. Toit on üks inimese põhivajadusi ja kui selle pärast kannatama ja tülitsema peab, siis ei ole elu midagi väärt. Ja selline elu, kus sul on kodus mingi naisetaoline olend, keda toit ega kodutööd põrmugi ei huvita, siis parem võta juba kass või kasvõi hamster- kokkuvõttes on seltsi ja rõõmu rohkem kui mingist ebanaisest.
Haloo8. oktoober 2016, 14:05
Kas sinu meelest on naine ori?Kodutöid võid ka ise teha,laisk mees võib ka ukse taha kolida.Pole noor,olen 58 aastane ja ei taha enam niisugust orjust nagu kodutöö.Mul pole siis koristaja iseloomu,ei mina enam taha.Mees olemas,las koristab.
Fanny8. oktoober 2016, 15:55
Ma panen kohe kümme plussi.
oh, 9. oktoober 2016, 22:56
no terve, täiskasvanud inimene peaks suutma enda põhivajaduste rahuldamisega ise hakkama saada .... no jah - kui emme on eluaeg kulbiga putru suhu toppinud, siis äkki ei saa kah
ants8. oktoober 2016, 10:09
Pole vaja teha tühjast tüli
tõhi kott8. oktoober 2016, 11:17
troll8. oktoober 2016, 16:38
Kui naine just nõudma ei hakka, et mehel kokkamine ja koristamine hobiks oleks, pole hullu. Võtke abiline või leppige pisut väiksema kvaliteediga. STänapäeval pole kokkamisest ja koristamises mingit keerukust ega raskust. Mõni naine vingub ikkagi, isegi põhjust pole. Sellistest tuleks lahti saada ja vangi panna. Mitte nüüd eluks ajaks, kui pool aastat kuluks elu üle järelemõtlemiseks ära küll.