Foto: TV3
Tele
6. oktoober 2016, 22:28

40 KG KAOTANUD ANNA JANKELEVITŠ: söön kõike, lihtsalt väikseid koguseid (38)

"Ma söön kõike, lihtsalt väikseid koguseid. Kui tahan kommi, söön üks või kaks, mulle ei mahu rohkem," rääkis telesarjast "Ment" tuntud Anna Jankelevitš, kes maovähendusoperatsiooni abil tublisti kaalust kaotas.

Kui jaanuaris kaalus Anna 125 kilogrammi, siis praegu on ta 40 kilogrammi kergem. "Enne olid kommentaarid, et "kui paks ilus naine", nüüd lihtsalt "kena naine"," naeris Anna jutusaates "Evelin".

Enda sõnul võttis ta selle tee ette eelkõige iseenda ja tervise pärast. "Ma söön kõike, lihtsalt väikseid koguseid. Kui tahan kommi, söön üks või kaks, mulle ei mahu rohkem," ütles Anna, et esiti oli siiski raske harjuda väiksemate toidukogustega. "Silmaga tahad kõike ära süüa. Esimesed kolm-neli kuud läks aega, et aru saada, et "Anna, ära usu enda silmi, mõtle peaga, palju mahub."

Meeste tähelepanu üle Anna ei kurda ja sõnas, et tegelikult pole tal kunagi sellega probleeme olnud – ei kogukana ega ka praegu. Niisamuti on lood ka linade vahel.

Tihtilugu peljatakse, et koos kaalunumbri vähenemisega muutub ka inimese iseloom, kuid Anna enda juures seda märganud ei ole. "Olen samasugune. Armastasin ennast alati, aga võib-olla iseendaga olen (rohkem) rahul," lõpetas ta.