Foto: Kalev Lilleog
Mitmesugust
5. oktoober 2016, 19:20

Evelin Ilves jagab nutikaid nippe lisaraha teenimiseks!

Tuleb tunnistada, et kui Evelin Ilves räägib sellest, kuidas arveid maksta või nutikalt lisaraha teenida, tekib esimese hooga peas väike lühis.

Evelin hakkab naerma ja ütleb, et no mis. Tal on vaja elada ja arveid maksta nagu igal teiselgi, hoolitseda lapse eest ning vaadata, et isegi vastu talve väga palja seljaga ei oleks.

Või siis vahetada välja ootamatult katki läinud vana külmkapp. «On inimesi, kes on imestanud, miks ma raha pärast muretsen. Või miks ma tööd teen. Justnagu saaksin mina elada ainult õhust ja armastusest. Seda pole ma veel täiuslikult omandanud,» lausub naine, saalides pisikeses köögis energiliselt viimase piirini täis tuubitud maitseaineriiulite vahel. «Ma pole kunagi kartnud tööd teha ja teen seda väga hea meelega. Töö on alati ka minu juurde tulnud.»

See sügis on Evelini jaoks olnud eriti toimekas. Tema autorisaade «Evelin» hüppas avanädalal telesaadete tippu ja täitis ka hiljem, sealt pingelises konkurentsis allapoole (12. kohale) vajudes, pärast iga eetrisolemist veebiväljaannete veerud. Ükski algupärane telesaade pole lähiaastatel saanud sellist meediakõmu.

Nüüd aga toimetab Evelin juba UUE projekti kallal, mis on ühtlasi heaks lisaraha teenimise võimaluseks. Mis see on? Loe värsket Naistelehte SIIT ja saad teada!