.Foto: Vida Press
Ilu ja mood
4. oktoober 2016, 14:13

Mehed, tähelepanu! Neid asju peate te naiste ilurituaalidest teadma!

Naine pole sugugi kerge olla, sest ilu nõuab teatavasti ohvreid ja asja teeb eriti hulluks see, et mehed seda ei mõista.

Nüüd peab see aga muutuma! Women's Health Magazine on toonud välja terve rea naistele küllaltki tavalisi ilurituaale ja loodab, et mehed mõistaksid, et tegemist pole mingi mõnusa spaahoolitsusega, vaid tõelise piinaga.

Näiteks:

1. Meigi eemaldamine on tõeline piin. Miks? Sellepärast, et see võtab tohutult aega ja seda tuleb teha korralikult, sest kui meik ei saa korralikult maha võetud, on nägu järgmisel päeval põletikulisi punne täis.

2. Karvade eemaldamine võiks olla omaette piinamismeetod. Nimelt ei kujuta ilmselt enamik mehi ettegi seda valu, mida naised tunnevad jalgu või intiimpiirkonda vahatades. Tahate järgi proovida? Eemaldage sel viisil oma vuntsid.

3. Regulaarselt maniküüris ja pediküüris käimine võtab tohutult aega ja on tohutult kallis.

4. Näohoolduses käimise järel võib naine näha mitu päeva tõeliselt jube välja, mistõttu päise päeva ajal ta ringi liikuda ei saa. Tõsi, mõne päeva pärast läheb punetus tagasi ja üldmulje on ilusam kui enne hoolduses käimist.