Suhted

Miks armuvad head tüdrukud pahadesse poistesse? (18)

LISA KOMMENTAAR

kommentaare lugedes3. oktoober 2016, 23:28
jääb mulje nagu kuskil oleks lademes häid, aga võtmata mehi kuna eranditult KÕIK naised on halvad mehed võtnud. Eksite kullakesed, kõik head on juba ammu võetud. Kes pole võetud, pole ka piisavalt head, olgem ausad. Nad küll ise võrdlevad end küla suurima riiukukega, siis selle pealt hindavad, kõll mina olen hea ja ilus, aga naised ei taha. Tegelikult võib olla ongi ainuke pluss, et pole NII riiakas, kui suurim riiukukk, aga muud omadused veelgi nigelamad. Naised on nii aktiivsed, et vähekenegi, mingile hinnangule alluvad tüübid on ära võetud, need kes võtmata on ikka nii müüda, et ka kõige meeleheitlikum naine pole piisavalt heaks hinnanud. Pole haridust, pole elementaarset viisakust ega enese välimuse ega tervise eest hoolitsemist, laiskus pealehakkamattus, väiklus naiselik õelus ja latramisvajadus, võitude väljamõtlemine ja hooplemine, klats ja mustamine...
Norm mehed võetakse ikka esmajärjekorras ära, siis trööbatakse neid pahasid, kuni kõik naised neist tüdivad ja täitsa üksi ja saatusehoolde jätavad, siis need keda ei taheta üldse, aga head nemad küll pole...no ma ei tea äkki armastab oma koera ja seetõttu vähe südamlikum, aga muid eluks vajalikud omadused puuduvad.
sest2. oktoober 2016, 20:56
pahad poisid on väga head näitlejad, kes ennast väga headena, abivalmitena ja armastavate inimestena serveerivad. Need head tüdrukud, kes on enne pahadest poistest kuulnud, oskavad eemale hoida ja vahet teha. Need, kes sellistest teadlikud ei ole, saavad oma vitsad varem või hiljem kätte ja õpivad targemaks ja vahet tegema. Aga üldjuhul selline ligitikkumine pahade poiste poolt toimubki väga varajases teadmatuse eas, kus paha suhtes veel kogemust olnud pole ja ei teata karta. Ja pahadel poistel on väga hea nina ja vaist sellised teadmatud üles leida ja nende külje alla pugeda ennast parimaks meheks maalides. Kurjad ju ei saa rahu, kui keegi õnnelik ja armastav on. Vaja kohe pettusega külje alla ujuda ja vähehaaval salakavalalt murendama hakata. Kust tulevad sellised kurjad inimesed?
!3. oktoober 2016, 01:41
Pahad poisid on egoistlikud ja vastutustundetud tüübid, vaid saama peal väljas. Selline valetab ning luiskab täiesti süüdimatult ning ülimalt ausa moega silma vaadates. Et vaid soovitut kätte saada. Eemärk õigustab abinõu!
.2. oktoober 2016, 10:23
Olen pensioni ealine.
Ja olen palju mõelnud oma eakaaslaste elude ja saatuste üle.
Mis aga reeglipärane;
Ilusad naised annavad nooruses elule takka nii kui jõuavad, sigitavad kõvade pidupanijatega lapse (või mitu) .
Siis järsku saabub kainestav reaalsus.
Otsitakse enamvähem edukas, kohusetruu ja korralik vaba mees, ja määritakse ennast kogu selle titekarjaga talle kaela.
Edasi on juba nii, et kui rahamured või muud jamad tekivad , tümitatakse ja kirutakse oma elukaaslast, ja poole sõnagagi ei meenutata laste tõelisi issusid.
Loomulikult maitse küsimus--aga sellist sigatsemist on ikka väga tihti.
3. oktoober 2016, 01:11
ma ei tunne ühtegi sellist naist. Päris ebareaalset juttu räägid, kui sa ei adu, et edukaid ja kohusetruid mehi pole üldse nii palju, et kõik pahade meeste naised tittedega mehele saaks. Reaalsus pigem selline, et vähe kangema iseloomuga naised nopivad paremad isendid ära, ülejäänutele naistele jäävad keskmised eesti mehed ja nende keskmiste seas on väga palju neid, kes omad lapsed hooletusse jätavad ja naistest saavad üksikemad. No ja nii ilus see lugu nüüd ka pole, et kõik need üksikemad siis HEA normaalse eduka mehe saavad. Eestis sinu muinasjutt ei kehti mitte kuidagi.
to /3. oktoober 2016, 02:14
Esimene komm on sulatõsi. Ilusad, noored naised arvavad, et on elu lõpuni ihaldusväärsed. Pidu peo otsa, noored, kaunid ja rikkad mehed, armukesed. Aga kui ükskord kogemata lapseootele jäävad, siis on kõik need playboyd kadunud, sest kedagi ei huvita titega ema - asi ei olnudki üldse naises, vaid seksis. Naine oli lihtsalt mängukann, keegi ei lootnud temaga peret luua. Ja ongi kainestav reaalsus kätte jõudnud.
Üksikemasid on tohutu hulk, kus siis on nende laste isad? Teevad parasjagu uusi lapsi uutele naiivsetele naistele.
3. oktoober 2016, 20:17
ma kordan, ma ei tunne ühtegi sellist naist. Jah tõsi, noored pidutsevad ehk vanadest rohkem, mis on igati loogiline, aga sellist asja, et tõsiselt ilusad tüdrukud teeksid jobudega lapsi, niiväga ei tea. Need keda sina tunned ja kellest räägid, pole siis piisavalt ilusad, ju siis mõni viga man, kui lati nii alla lasevad. Suurem osa üksikemasid on alustanud täiesti tavapärast abielu või kooselu, aga mehed tänapäeval vähe nõrgukesed ja ei suuda lapsi kasvatada. Jahh , mehed on nõrgad, aga kui kõik oma viljakad aastad ainult otsimisele kulutada, siis jäävad lapsed üldse saamata, sest isaks sobilik materjal puudub. Isegi ju hea, et naistel pealehakkamist on, muidu sureksime välja. Nii või teisiti ju ähvardas siin ekre ja muud loomad, et hakatakse lausa vägisi naisi seemendama ja nemad ka nagu mingit materiaalset toetust ei pakkunud. Seega parem juba omal vabal valikul ja nõusolekul, kui mõne h.lmega näiteks vägisi.
bad boy1. oktoober 2016, 19:06
pahad on tihti ka kavalad ja oskavad manipuleerida , käitud nii nagu nemad soovivad.
MADIS1. oktoober 2016, 13:08
Mul on veel mõned tähelepanekud.
Suured eluvennad oskavad vananedes endale valida väga hea naised, armastaad ja kuulekad kodukanad.
Samas aga mõningad kergete eukommetega naised, eriti just professionaalid oskavad ametit maha pannes endale välja valida tööka nohikust mehe. Pereisa, kes teeb ja toimetab, kes on leplik.
Ilmselt mängiad oma osa suured kogemused. Sellise minevikuga mehi-naisi enam välise fassaadiga ära ei peta, nemad oskavad juba sisu järgi valida.
!!!1. oktoober 2016, 13:04
siin mängivad geenid ja hormoonide keemia naistele vingerpussi, et pahad poisid nii ligitõmbavatena tunduvad. Praegune tehniline tsivilisatsioon on alles sajanditega mõõdetav. Aga geenid talletavad kümnete tuhandete aastate mälestused. Muistne naine hoidis sellise mehe poole, kes oli tugev, uljas, julge kõva mammuti ning tarvakütt, sest see tagas perele liha lauale. Ning samuti terved ning tugevad lapsed.
Vahepeal on aga olukord muutunud. Uljast tarvakütist on saaanud pigem mingi paha enesekeskne poiss, kõva kutt kes laia lehte mängib ning kegekäeliselt teistele pasunasse paneb. Kellest ei saa tuupurit ning seega ei tee nad ka tööalast karjääri. Kes pettuvad ja hakkavad napisitama ning naist nahutama.
Praegu löövad elus läbi pigem tuupurid ja karjäärvennad. Ning kui esimene kirehoog möödas, siis tahavad naised näha pigem hoolitsevat pereisa, kes kodus küürib, peseb ning lapsel pamperseid vahetab.
Teadmiseks1. oktoober 2016, 11:51
Head poisid ja tüdrukud lähevad taevasse, pahad lähevad sinna, kuhu ISE tahavad.
Kahjuks arvan ,et1. oktoober 2016, 10:43
ilusaid ja edukaid kardavad tüdrukud. Teada neid lakutuid elumehi, kes endast nii heal arvamusel " lähen ja saan kõik ja kõiki" . 15 aastased elumehed uhkustavad ja näitavad, et igapäev võin vahetada naisi aga hiljem enam pereelu hinnata ei oska ja selliseid keegi ei soovi kuna naised ju suhtlevad omavahel ja hoiatavad üksteist, milline mees oskab suhet hoida ja milline mees see lihtsalt "ära paneb". Meestel saadud lapsepõlves kaasa mingi väärastunud arvamus, et kui palju naisi olnud siis on elutegija sõprade ees. Õige mees on see, kes elu eest hoiab seda üht ja õiget. Mitte ei jookse teise emase juurde niikui jooksuaeg jälle käes.
Alar11. oktoober 2016, 10:32
Looduses on ka nii. Emane valib mitte ilusama ja uhkema, vaid selle, kes ilusama läbi peksab või üldse maha lööb.
naine1. oktoober 2016, 09:59
pahad poisid näevad palju vaeva ja meelitavad, vassivad ja valetavad, kui oled ise aus ei suuda kuidagi sellist alatust uskuda, et inimene võib olla nii kahepalgeline, arvate et olete ise nii head inimesetundjad
.1. oktoober 2016, 09:48
Head poisid on nii igavad.
xxx1. oktoober 2016, 09:47
tihtipeale on ka ilusad poisid just pahad
Hea naine1. oktoober 2016, 08:38
head tüdrukud armuvad sellepärast halbadesse poistesse,et head tüdrukud ei oska ette kujutada
mis on kuri ja manipuleeriv süda .kui ise ei ole halb ja alatu,siis ei oska ka teist kahtlustada:)
on, kuis on, aga lõpuks3. oktoober 2016, 01:03
on ju pahade poiste tüdrukud ka oluliselt pahemad, kui heade poiste naised.
Nii palju, kui mina koolieast pahasid poisse teadsin, said kõik nad ju ka pahad tüdrukud lõpuks. Lihtsalt need pahad tüdrukud olid pahade poistega võrreldes paremad, aga muidu ikka samast liigist. Väga ei mäleta, et mõni väga tark või väga populaarne tüdruk oleks mõne vangimaja kandidaadiga semmima hakkanud. Mulle lõid ka pahad poisid külge, see oli mõistagi meelitav, aga plaani nendega ei pidanud, kinno-kohvikusse ka ei läinud. Ses mõttes oli küll mugav, et kui üks või kaks paha huvitatud olid, siis ülejäänud pahad plõksima ei kippunud.