Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
28. september 2016, 14:26

KODUSÜNNITUS: Näitlejapaari Natali ja Velvo Väli tütar sündis kodus (8)

Rakvere teatri näitleja Natali Lohk ja teatrijuht Velvo Väli said 5. augustil pisitütre vanemateks. Natali sai emaks esimest korda, Velvol on vara­semast abielust poeg ja tütar. Peale lapse sünni oli Velvo ja Natali jaoks sel suvel veel üks tähtis sündmus – nad abiellusid. Nüüd kannab Natali perenime Väli.

Tütretirts sai nimeks Viktoria. Naljaga pooleks räägib Natali (31), et valikust käis läbi ka kaunis tütarlapsenimi Liu. Kokku oleks saanud siis Liu Väli. «Aga jäi ikka Viktoria. Ta on meie printsess Viktoria,» sõnab Natali.

Gruusias sündinud ja kasvanud naine elas 30 aastat Lohkina, nüüd aga algab tema elus uus peatükk Välina ja emana. «Energeetiliselt on ikkagi teine tunne, kui on uus nimi. See on nagu uus peatükk. Me kõik oleme nüüd ühe nimetaja all,» ütleb Natali, silmitsedes pisikest ilmakodanikku, kes nende perekonda tuli. «Ma austan ka neid, kes nime ei vaheta, igaühel oma otsus, aga minu jaoks on see oluline,» selgitab naine.

Miks aga otsustati kodusünnituse kasuks (ja kuidas veenda skeptilist meest nagu Velvo seda oli) ja kuidas Velvo ja Natali tööpostil armusid ja salaja abiellusid - seda kõike loe edasi juba Naistelehe digiversioonis digi.naisteleht.ee