Foto: Tanel Meos
Mitmesugust
27. september 2016, 20:04

VAATA PILTI! Märt Pius sai endale uue põneva ameti?

Linnateatri näitleja Märt Pius lisas sotsiaalmeediasse vahva pildi koos kolleegide Karl-Andreas Kalmeti ja Siim Kaarel Saluriga, olles ise ebatavaliselt teistsugust rolli täitmas.

Ehk siis Märt Pius vahetas rollid teada-tuntud Steadicam-Siimuga, kes enamasti ise kaamera taga on. Ent pilt on nii ehe, et ta sobib kaameramehe rolli küll. Ehk järgmisel Eesti Laulul leiame lava ees kaameraga jooksmas hoopis Märdi?

Loodame, et siiski mitte, sest peab hetkel uuele komöödiafilmile "Sangarid" pühenduma.

Foto: Märt Pius Instagram

“Sangarid" on hoogne komöödia, mis räägib loo kolmest Eesti poisist, kes põgenevad 1980-ndatel Nõukogude Eestist Soome kaudu Rootsi, et vabas maailmas läbi lüüa ja elada unistuste elu. Sõbrad võetakse Rootsis vastu kui kangelased, kes murdsid läbi raudse eesriide.

Kui aga meediakära sangarite ümber vaibub, avastavad nad, et neist on saanud tavalised tülikad sisserändajad ja ees ootab hall argipäev. Kohtumine põhjakäinud produtsendiga taastab hetkeks taas lootuse surematust kuulsusest. Kui aga usk kiiresse edusse lääne kullakambris hakkab tuhmuma, valivad loo peategelased elu väljaspool seadust.

Vaata komöödiafilmi "Sangarid" ametlikku Instagrami kontot SIIT!