Suhted

"Välismaa mehed kohtlevad mind nagu kuningannat. Eesti mees on kas nohik, jõmm või ringitõmbaja." Mis teeb eesti naistele välismaa mehed nii ligitõmbavaks? (215)

LISA KOMMENTAAR

kibestunud30. november 2018, 18:54
Loe ja imesta, Olen nägus mees,ei laku õlut,sportlik,puhas,oman hunniku vara,oma äri,hea teenistus aga karja naisi läbi pidanud ja võin küll kinnitada,et naised on laisad,lohakad ja ei taha isegi enda eest hoolitseda, rääkimata koristamisest. Jah need lastega pardid on harimatud,hambutud ,täidlased ja mehed on keevitajad. Aga endast lugupidaval mehel on võimatu naist leida,kellel taipu ja midagi teha oskaks. see kellel keha ja koonuga korras,see ei oska muud kui mõnda tuntud brändi riidetootja nime ja oskab moblat mudida. Suur hulk vaesuses virelejaid üksikemasid ja ei ole naist kellega teha ä
Braavo22. september 2016, 10:06
Need kommentaarid siin kinnitavad seda, mida artikkel väitis: eesti mehed on ossid ja jõmmid, kes selle asemel, et julgeda endale peeglis otsa vaadata ja viga leida, hakkavad vigu otsima teistes. Selle asemel, et Kaidi väiteid mõistlike argumentidega ümber lükata, hakkasid mehed teda lihtsalt materdema. Kas naiste halvustamine tõstab tõepoolest mehelikkust? Haigelt väiklased olete, eesti mehed!
Inimene21. september 2016, 08:28
Kas see isik ise aru ei saa, et need rikkad välismaa mehed tahavad endale ainult trofeenaist? Ei. Isiku mõtted on ainult enda ja raha peal. Kahju on selliseid ahneid ja isekaid eestlannasid. On nad mõelnud, et eesti mees ei kutsu alati kuskile kohvikusse, sest tahavad õppida neid tundma? Täielik idiootsus.
Inimene21. september 2016, 08:23
Kas see isik ise aru ei saa, et need rikkad välismaa mehed tahavad endale ainult trofeenaist? Ei. Isiku mõtted on ainult enda ja raha peal. Kahju on selliseid ahneid ja isekaid eestlannasid. On nad mõelnud, et eesti mees ei kutsu alati kuskile kohvikusse, sest tahavad õppida neid tundma? Täielik idiootsus.
Inimene21. september 2016, 08:21
Kas see isik ise aru ei saa, et need rikkad välismaa mehed tahavad endale ainult trofeenaist? Ei. Isiku mõtted on ainult enda ja raha peal. Kahju on selliseid ahneid ja isekaid eestlannasid. On nad mõelnud, et eesti mees ei kutsu alati kuskile kohvikusse, sest tahavad õppida neid tundma? Täielik idiootsus.
marvan19. september 2016, 14:40
eestlased võiks paremad inimesed olla mõelda ikka alati ma olen eestlane venelasi sisuliselt polegi enam vene keelt rääkivad juudid kaukaaslased kasahhid
Pureva19. september 2016, 10:20
Täielikult pašk artikkel, alates juba selle pealkirjast.
mari19. september 2016, 06:57
Kuna sellel teemal on juba nii palju vaieldud, siis võiks minna tegudele. Ilmselt ongi inimeste hulgas palju lodevust, kasvatamatust, laiskust olenematta soost. Lapsevanemate asi on oma võsukestele õpetada, kuidas vastassugupoolega käituda nii, et see meeldiv on. Asi on ju tegelikult pragmaatiline. Sellest käitumisest sõltub tihtipeale teie laste elu ja õnn. Lihtne.
m3419. september 2016, 02:14
Tundub et selliste eestlannade enesekindlus püsib "jobude" eesti meeste alandamisel teades et nood neid jäägitult ihaldavad isegi kui neid jalaga lüüakse. Olen täiesti kindel et sellised väljamaa meeste kummardajatest naised saavad tulivihasteks kui yhelgi eesti mehel poleks sellest sooja ega kylma.
19. september 2016, 01:22
need teise-kolmanda ringi krõhvad arvavadki , et maailm pöörleb ümber nende !
nooh19. september 2016, 00:26
Mulle on elu jooksul ka välismaamehed abiellumisest rääkinud.
Loomulikult on osad seda öelnud ainult selleks, et meelitada, sest naistele ju meeldib see abiellumise jutt.
Kuid olen mõelnud, mis neil küll ometi viga on, et oma rahvusest naist ei leia.
kui18. september 2016, 23:33
öelda sadu kordi päevas Eesti naisele - I love you - hakkab ta romantikast sulama ja muutub naiseks, kes seksib, kokkab ja koristab samaaegselt!
selline19. september 2016, 03:23
naine on eesti mehe unistus jah, aga ilma ilusaid sonu ytlemata. lisaks peab ka ise arved maksma.
lisaks18. september 2016, 22:24
Huvitav on veel see, et 42-aastase sotsiaaltöötajast meesteeksperdi urringu tulemusel on olemas ainult 2 sorti mehi - eesti jobud ja välismaa supermehed. Eriti huvitav on see, kuidas Eesti on jäänud selliseks jobude saareks laias maailmas, kui kõik välismaalased (sh. prantslane, tšuktš, soomlane, venelane kui ka kongo džunglielanik) samal ajal kutsuvad naist kohvikusse ja teevad lennukipileteid välja.
18. september 2016, 21:41
kui on naine norm ja jätab oma vingumise on ka eesti mees norm ei maksa iniseda siis elu ilus
orpao18. september 2016, 20:28
Pole see asi ühti nii lihtne. See lihtsalt "naistel on näiliselt alati õigus kritiseerida".
Põhjus see, et põhjamaine mees on pigem tagasihoidlik. Naine ütleb, et mees on nii ja naa, ei sobi, mees mõtleb, heaküll ma teen siis nagu soovid, naine selle peale, ah, ma ei teagi msi ma tahan tegelikult.
Tuleb neeger nagu muiste, näitab suurt emmi, teeb tite või paar valmis ja siis salamisi hakkab asi ära lahtuma. Siin tulebki suur vahe, sügaval sisimas see müstiline Eesti naine tegelikult tahab seda veits tuima kuid samas usaldusväärset ja kindlat tamme oma kõrvale. Ehk tal pole kaugeltki nii palju sooja verd kuid see eest kui leiad õige, partner eluks.
Lihtsalt elu on korduvalt näidanud, et kuid rasked ajad kooselust esile tulevad näitab kauge maa mees oma palet. Kohalik tuim tammepakk parimal juhul läheb tõmbab üheks õhtuks sõpradega või lihtsalt aja maha, mõtleb eluüle järgi ja lõpuks ikka leiab tee tagasi sinna kuhu mõlemad kuuluvad, koos oma koju. Lihtsalt iga igav Eesti mees tahab lõpuks ikkagi seda mida ta alguses tahtis, seda tüdrukut kes kunagi ka tema tuima hinge põlema pani. Lihtsalt teinekord jõuab igapäevaelu meile järgi ning tuleb aeg maha võtta. L1tse ja ringitõmbajaid on igas rahvuses, see on inimloomuse mitte riigipiiride ega rassi eripära.
kas sa motled19. september 2016, 03:27
neid usaldusvaarseid tammepakke, kes oma lastele alimente ei raatsi maksta? eestis kasvab 60% lasest yksikemadega ja nad ei saa meestelt reeglina mingit elatist voi kui saavadki napuotsaga midagi, siis ei joua seda kullakaevamise juttu ara kuulata.
no18. september 2016, 19:07
pole probleemi,praegu tuleb neid välismaa mehi tuhandete kaupa,üks tõmmum kui teine,vaheta või iga päev aga ära kiru kaasmaalasi
seda19. september 2016, 15:24
tshurkade ja mustade juttu void sa ju endale lohutuseks raakida. enamus eestlannasid abiellub ikka haritud, valgenahalise valismaalasega.
Aadu18. september 2016, 19:04
Kuskil olla keegi üleskutsunud meid siit maalt kiiremini olematuks teha. Selline artikkel on otsene samm meediapoolelt selles suunas. Meedial on võimu. Endiste Jugoslaavia riikide veri lasti ka ajakirjanike abil voolama. Üsna suur protsent tavainimesi võtab seda jura üsna tõena. Jõudu olematuks muutumisele. Aamen.
Promo18. september 2016, 20:07
Promo18. september 2016, 20:11
Naljatilgad18. september 2016, 18:55
siin Eestis. Vanasti nimetati seda lastetoa kasvatuse viljaks ,kui just eesti mehed pole eesti naiste enda kasvatstud?! Ise tehtud h2sti tehtud!
Delfist:18. september 2016, 18:47
muig18. september 2016, 16:58
"Kaidi on 42aastane kõrgharidusega sotsiaaltöötaja" tõlge "...on 42 aastane raseeritud ajudega asotsiaaltöötaja, kes suutis oma eelneva kooselu lõhki näägutada"
sellega ongi kõik öeldud.
p.s 42 aastast nüüd keegi kuningannana küll kohtlema ei kipu, Nofretete on ammu lahkunud.
vaat see ongi erinevus19. september 2016, 03:30
sinu ja valismaa mehe vahel, et nood peavad ka peale 40nest naist inimeseks. vat sinu jutust paistabki valja, miks hordidena mujale abiellutakse, just sellise suhtumise parast.
???18. september 2016, 16:08
Ma ei suuda uskuda,et asi eesti meestega nii hull on.Tähistasime mehega (eesti mehega) hiljuti oma 27-ndat pulma-aastapäeva ja tagasi mõeldes olen tundnud need aastad ennast kuninganna,mitte selles mõttes ,et olen elanud luksuses ja kõik on kandikul kätte toodud,hoopiski mitte-koos on päris palju raskeid aegu üle elatud,kuid seesama eesti mees,kes altari ees seistes lubas olla mu kõrval nii vaesuses,kui rikkuses,haiguses ja tervises-seesama mees ongi reaalselt mu kõrval olnud need aastad.Ma olen tundnud end armastatuna ja armastan ka ise.Ikka veel!
18. september 2016, 19:58
igal ühel on omad elud, iseloomud, valikuvõimalused, kuid mu ema käskis mul eesti mehele minna oli küll ka teistest rahvustest austajaid, mu meelest etemaidki, kuid mu eesti mees on mu kõrval ja mina temal ka, mistahes olukorras. ainus selline mõne sensitiivi arvates, kes mind, suudab taluda. ja võimalik, et minagi olen sellepärast võimatutegi asjadega suutnud leppida, kui ikka sind v su last tappa tahetakse näit,
Miks sa Kaidike18. september 2016, 16:00
muretsed, meie riik ju hoolitseb selle eest ,et sinusugused ilma meheta ei jääks. Pöördu Taavi või otse selle erikomisjoni poole ,kes Itaaliast ja Kreekast meile "eliitmehi" toob ja nad valivad sulle sobiva välja vastavalt vajadusele, neil ju tulijate kohta kõik andmed olemas .
A.H.18. september 2016, 15:51
Ära sa räägi, minule tehti lausa kompliment. Ei tea muus aspektis, aga vähemalt daamiga eelistan kohtuda tõesti kuskil kohvikus või rahulikumas baaris, nagu väidetavalt teeb välisma mees. Mitte ei hulgu sihitult mööda parki ringi. See, et ma arve ise kinni plekkin ilmselt komplimendi alla ei käi, kuna olen lihtsalt vanamoeline peerukott ja ei kujuta teistmoodi seda asja ettegi.;)
naine4418. september 2016, 15:50
See suhtumine tuleb lapsepõlvest. Siis tundus ükskõik milline välismaa asi 10 korda paremana, kui kodumaine.
teate küll, kellest jutt18. september 2016, 15:36
Abielumehena kôige ôudsam frukt on see, kellel keskaja atavism on sissekooderitud, keda ema ja ôed on teenendanud ja ülistanud. Juba perekonnas tôstetakse ta pjedestaalile, kuid tegelikult, tal pole elus mingeid oskusi ega suhtlemisoskusi naisega, eriti veel euroopa naisega. (Vabandage, aga "maha ja taha!" on parem iseloomustus nende kohta). Küll on aga lausa vituoosid paabulinnusulgedega end ehtima, valelikud ärakasutajad. Me ei saa kunagi selles "kunstis" nendega vôistelda. Rääkige nendega kunstnikest, muusikutest, kirjanikest ja tulemus on null. Nothing! Peale ühe raamatu pole nad elus kätte vôtnud, kui sedagi! Kas tôesti kooselu tähendab, maha ja taha ja teenendamist ning pôlgust pealekauba? Jumal, hoia me naisi nende eest!
to elust enesest18. september 2016, 14:26
Väga hästi öeldud, nii ongi.
Kui välismaamees teeb komplimente, on ta võrratu olevus, tähelepanelik, hooliv.
Kui eesti mees teeb komplimente, on ta mingi libekeelne olend, kes tahab naist voodisse meelitada.
Üks asi veel.
Välismaameest peab naine ise rõõmuga ülal.
Kui aga eesti mees on ülalpeetava rollis, on kisa taevani.
Tean mitut naist, kellel on välismaamees, tööl ei käi ning naisel hirmus hea meel, et saab meest ülal pidada, ikkagi välismaamees.
ja18. september 2016, 15:32
isesugune on see välismaa mees tõesti, kas just ligitõmbav on teine teema
näiteks lombitagune mõtleb tualeti ees mis soost ma täna olen kuni püksid täis teeb
saksa soost aga kolib ise kodust välja venelaste juurde ja laseb oma toad pilgeni võõraid täis selle asemel, et võõraste sissetooja ravile saata
rootsi mees aga ei saa aru saamagi mis soost lapsed tal sündinud on
no ei ole mitte üks raas ligitõmbav
elust enesest18. september 2016, 14:04
Kui välismaa mees kingib lilli, siis ta on romantiline, kui Eesti mees kingib lilli, siis ta on kas pahandusega hakkama saanud või niisama opakas.
Kui välismaa mees laulab akna all serenaadi, siis ta on romantiline, kui Eesti mees laulab akna all, siis talle kutsutakse politsei.
Kui välismaa mees püüab esimesel õhtul seksini jõuda, siis ta on kirglik ja paneb Eesti naist end seksikana tundma, kui Eesti mees tahab esimesel õhtul seksini jõuda, siis ta on "tüüpiline Eesti mees", kes muud ei taha kui keppi.
Kui välismaa mees hiilgab oma teadmistega, siis ta on haritud ja laia silmaringiga, kui Eesti mees hiilgab oma teadmistega, siis ta on hale nohik.
Kui välismaa mees mõni purjus tülinorija jõuga paika paneb, siis ta on mehine mees, kes kaitseb oma naist, kui Eesti mees purjus tülinorija paika paneb, siis ta on madalalaubaline jõmm.
Külamees.18. september 2016, 13:15
Mis sa arvad, KUNINGANNA, mis sorti välismaa mehed need on, kes võtavad sind kuningannana kohelda ? Iga ÕIGE MEES on isamaalasena huvitatud oma maa, rahvuse ja kultuuri säilimisest. Seega kosib ÕIGE MEES naiseks omamaise tütarlapse (naise ). Küll on aga ka välismaiste meeste hulgas isendeid, kes harrastavad seiklusi välismaiste naistega, kaasa arvatud EESTLANNADEGA. Muidugi lubab normaalselt toimivate riikide meeste teenistus kohelda ka seikluseks väljavalitud seksilelu kuningannana, kuid see ei tohiks põhjustada nina kergitamist, sest sellised KOHTLEJAD on sisimas ikka koige tavalisemad ringitõmbajad.
väljamaa meestel on raha,18. september 2016, 13:01
egas vaene hakkagi kuningannale külje alla pugema. No sauna Antsu tütardel ei tasuks end ka kuningannadeks pidada, tavalised matsilibud.
taevake19. september 2016, 15:26
ja teiesugune prints konnib ringi me kodumaal. kyll me oleme paljust ilma jaanud!
mees18. september 2016, 10:38
Kõik on pealkirjas õige, kuid sellel on ka oma põhjus. Ka mina ei kutsu naist kiirelt kohvikusse ega tõtta talle välja tegema, sest võrdsel panusel ülesehitatav suhe ei eelda seda. Miks aga välismaa mees seda kõike teeb, sest naine on tema jaoks investeerimisobjekt, olgu siis pikaajaline või lühiajaline et seksi saada. Pikaajalise projekti puhul ivesteeritakse alguses naisesse, nii rahaliselt kui mitterahaliselt a`la ilusad sõnad ine. Kui naine on sulanud või abiellutud, siis hakatakse dividende ehk kasumit välja võtma. Naine muutub kodumasinaks ja temale ei pöörata enam tähelepanu, sellest ka niipalju lahkuminekuid välismaa meestest ja probleemidest nendega. Loomulikult suurem osa naisi võib veel vaikides kannatada ja see pole meie kõrvu jõudnud. Eestlane on ju teada tuntud kannataja rahvas. Üldse on aga musti lambaid igas rahvuses, samuti võib olla üksikuid õnnelikke erandeid.
sa oled ju siis kohe19. september 2016, 03:35
toeline eesti soost prints. meie meestel on jah see vorst vorsti vastu rehepapi mentaliteet. koguaeg peab mehel see tunne olema, et ta on seejuures naisest yle ja yritab alavaaristada. haritud lane mees investeerib kurameerimise ajal ja ka peale abiellumist naisesse ja lastesse. seda kutsutakse perekonnaks.
Riina17. september 2016, 23:54
Kui juba üldistamiseks läks, siis prantsuse mehed ei olegi nagu mehed, vaid nagu õiendavad, vinguvad naised.
Prantsuse mees võib minna täiesti võõra naise kallal ülbitsema, ilma mingi põhjuseta, elust endast räägin.
Ei ole kuskil näinud eesti meeste puhul midagi taolist.
Igatahes on prantsuse mehed mulle jätnud ülbutseva ja näägutava naise mulje.
18. september 2016, 00:23
noh mis sa hing ütled, ah et eesti mees ilma mingi põhjuseta ei lähe võõra naise kallal ülbitsema
Prantsuse mehed tapeti18. september 2016, 12:50
sõdades maha. Alles jäid pehmod ehk siis emased mehed.
mulle ka prantslased18. september 2016, 14:59
ei meeldi, pirtsuvad ja tahtsad, sageli pisikesed, mustad ja karvased
mulle ka prantslased / 14:59,18. september 2016, 15:29
tule tagasi koju, mida sa seal võõrsil nende vastikute seas üldse teed
aitah kutsumast19. september 2016, 03:36
aga ma pole lainudki:)
Viljakas eas eestlanna 17. september 2016, 23:51
Äärmiselt solvav ja alandav propakanda ! Kes andis õiguse rääkida kõikide eestlannade eest ? Väga haige ühiskond !
propakanda18. september 2016, 00:24
küsimus18. september 2016, 07:51
Aga mida oodata "Eesti" ajakirjanikelt, keda on koolitanud TÜ marjulauristinid ja TLÜ punaprofessorid ning kes saavad palka Venemaa trükitellimuste arvelt ja preemiat Norra inimõiguslaste toetustest? DELFIs ilmub näiteks igal suvel arvamuslugu teenindajalt, kes kurdab, et eestlased on kõige hullemad kliendid. Igal suvel - ühel aastal on "autoriks" kogenud teenindaja, teisel aastal on autoriks "praktikant". Kusjuures lugu on sama.
mida oodata18. september 2016, 15:31
propaKandat, loomulikult
Riina17. september 2016, 23:43
Mis imelikud jutud, meelega provotseeritakse ilmselt.
Nii palju, kui mina olen välismaameestega kokku puutunud, siis nad just ei raatsi sentigi kulutada.
Ega ma ei ootagi, aga kirjutasin selleks, et ei mõista, miks valeinfot antakse.
Kunagi soovis üks itaallane mind endale giidiks, tuli tänaval ligi ja avaldas soovi linnaga tutvuda.
Ütles, tahab enne kohvikusse minna, võttis endale prae ja joogi, mulle mitte midagi.
Söönud - joonud siis enne ära ja alles siis palunud kedagi linna tutvustama.
Näiteid on teisigi.
18. september 2016, 20:19
soomes kohvik - baaris tantsisid itaalia mehed, omavahel või ka üksi, minu sõber somm seletas, et neil tõmmati nahk üle kõrvade, tegid palju tööd, aga raha midagi ei saanud. mul oli kahju, läksin nendega ise vabatahtlikult tantsima, kuid rääkida nendega ei saanud - vaid itaalia keel... mis seal imestada siis, et sul nii läks ?
siioni tark17. september 2016, 23:39
Kuningannad istuvad ööklubides joovad end maani täis ja pakuvad välismaalastest kuningate ja sultanitele ennast kõva raha eest kuningannana tunda . Palju õnne!
1000korda hullem kommunismist17. september 2016, 23:33
Ma ei saa aru mis propakanda see nüüd siis on ? Mulle on see lausa solvav . Kas pean saatma oma hea mehe ,pojad ,vennad ,onud ,isa ,vanaisa ,klassivennad meessoost töökaaslased ja tuttavad vorstivabrikusse ,sest too väga tark ja kaval ja väljavalitud rahvus nii otsustab ?
propakanda18. september 2016, 00:25
Vanapagan17. september 2016, 21:27
Ma vere poolest ka eesti mees, kuigi püüan seda endalt maha pesta või maha salata, sest ma ei armasta Eestit. Aga olen eesti naistele ja paaril korral ka nende lastele välja käristanud kokku ca 20 kontinentidevahelist lennupiletit. Ja plaanis on mõned lennupiletid veel, kui vai väärilise lendaja leian :)
väga vääriline jutt 18. september 2016, 00:20
jajaa ja ei tea kuhu siis ka lennatakse ? sa äkki see mees kes välismaale naisi niinimetatud "tööle " paneb et oleks lennupiletite raha . Turvalist lendu ja ilusat elu!
ahaa17. september 2016, 21:16
Eesti mees haiseb ja on paks ka veel!
18. september 2016, 00:22
väärikad määgivad koos
omadele võib ju lajatada18. september 2016, 00:27
Kui seda oleks mustanahalise kohta öeldud ,poleks see kommentaar läbi läinud.
Noojaah17. september 2016, 19:46
Alles see oli, kui üks kuninganna hädaldas, et tema 3 lapse isad ei maksa ja riik peab rohkem aitama. No ei teadnud kuninganna, et paljudes Aafrika maades on laste kasvatamine ainult naise asi. Hankis 3 kuningaga lapsed ja kukkus siis halisema, et eesti mehed ja naised peaksid teda ülal pidama.
Sinu enda elu, ise teed, ise vastutad ja ära halise.
vaenu17. september 2016, 18:09
õhutamine käib täiega, ilmselt on plaan eesti pärismaalastest tühjendada
plats puhtaks uutele elanikele18. september 2016, 00:32
Rahvas maalt on juba välja söödud ,koos põllumajandusega
Eesti mees17. september 2016, 18:07
Ei ole probleem ei Eesti meestes ega Eesti naistes vaid ikka sellistes rumalates ajakirjanikes kes selliseid artikleid kirutavad.
Üksikisa17. september 2016, 15:46
Jäin kolme lapsega 5 aastat tagasi. Näen, et eesti meedia ja valitsuski vastandab igapäevaselt naisi ja mehi. Valitsuse tasandil nii mõnigi nn. " eksperdist " riigikogulane on soovitanud minna isadel ja emadel välisamaale tööle et peret toita ja kasida. Minu arvates täiesti süüdimatu soovitus. Aga eks see näitab meie valitsejate taset riigis olevate olme ja tööprobleemide lahendamisel kuigi sellest räägivad nad suure suuga päevast päeva ja teatud seltskond neid usub ja võtab juttu reaalsusena.
Enamik meie naisi ei mahu riigipiruka manu ja enamik neist töötab väikese tasu eest teeniundussektoris ja tööstuses kus töötasud suurt üle 500 eur ei küüni. Nii tahavadki paljud elumuredest räsitud naised leida väärilist töötasu ja elamist. Kodutülides lääb naistel tänapäeval välja ainult oma ego ja nad ei hooli lastest ega perest siis karvavõrdki kui veel nõuandjateks " head sõbratarid " piiritagant kes kerget elu maitsta saanud. Õeldakse, et käbid kännust kaugele ei kuku. Noorem põlvkond naisi saab taolise elumustri kaasa emadelt kes seda teed läinud ja siis on hea näidata näpuga eesti mehe poole. Naistel tuleks elada rohkem oma pea ja südametunnistusega mitte kroonika, õhtulehe, sõbrannade jne nn. " ekspertide " soovituste järgi.
võtke rahulikumalt17. september 2016, 15:37
Mul oli maailma parem mees. Kahjuks on ta nüüd juba surnud. Sellest võite järeldada, et ma olen juba päris vana naine. Mees ei öelnud mulle ülepäeva, et ta mind armastab, võib olla ütles ta nii ülepea ainult ühe korra, aga ma teadsin ja tundsin, et ta mind armastab. Mul ei tulnud pähegi, et ta oma töökoormuse juures peaks süüa tegema või kodus koristama. Võib olla on praeguste naiste suurem hõivatus tööl tekitanud olukorra, kus tahetakse, et mees teeks kodutöid? Vaatamata kõigele oskasime ja oli ka raha, et põnevalt puhata. Mitte küll välismaal, sest sinna meid ei lastud, vaid suures laias NL-s. Igatahes me ei tegelenud teineteise kallal nääkumise ja vingumisega. Seksi oli ka parasjagu. Head seksi. Rahu, ainult, rahu!
R.17. september 2016, 15:17
Jumal küll. igaüks peaks juba teadma , et häid ja ka halbu mehi leidub igas riigis. Mul on ka välismaalasest abikaasa, kuid väga tubli , töökas mees ja hea isa. Mina olen oma kaaslasega väga rahul. Kuid ega sellepärast ma eesti mehi maha tegema ei hakka.
hmmmm17. september 2016, 15:11
minu õde tõmbas ka minema ..nii öelda reisile... kreeka mehega ja jättis oma kolm last haigele emale..kole kui nii juba tehakse...
.
cathy17. september 2016, 14:17
Igas riigis on igasuguseid mehi. Pole mõtet üldistada. Minu Eesti mees on suurepärane abikaasa ja isa. Ja pigem ütleks, et minu kaheaastane suhe itaalia päritolu inglasega oli täielik fopaa. Jah, kandis kätel. Aga meest tast ka polnud, nagu lõpuks selgus.
pede200317. september 2016, 14:15
Point on selles, et välismaa mehe jaoks on see lühike seiklus, mitte naise valik terveks eluks(üldiselt).
igal aastal abiellub17. september 2016, 17:44
eestist arenenud riikidesse 1000 parimas synnituseas naist nii, et seda lyhikese seikluse juttu void sa ju endale lohutuseks raakida.
teada18. september 2016, 19:04
kuskil 7-9 aasta pärast on Eestis tagasi ja järjekordne Kaidi valmis
eestis lahutatakse ka19. september 2016, 03:39
50% abieludest nii, et elus pole kunagi garantiid. kui inimesed sobivad, elatakse elu lopuni ja tehakse ka lapsi. igale oma.
asd17. september 2016, 14:05
just, naised ootavad välja tegemist. ja kui keegi teda kuskil ei jooda ega sööda siis on solvunud.
mitte17. september 2016, 19:53
ei solvu, vaid liigub edasi. hoia jah kohvitassi pealt kokku ja las see kokkuhoitud sent soendab siis kyljealust ka.
Teeline17. september 2016, 22:15
See pole küll naine, kes kohvitassi eest külge tuleb soojendama. isegi prost küsib rohkem.
rumal oled18. september 2016, 15:08
kohvitass on lihsalt symbol.
Eesti mees17. september 2016, 13:57
Kroku17. september 2016, 13:33
artikkel õhutab sugudevahelist omaviha, kahju
Välismaa mees ei kohku tagasi isegi lennupileti väljategemisest, ilma et ootaks mingit vastuteenet.17. september 2016, 13:22
Enne Eesti EU-sse sattumist ei olnud harvad juhused kui mõne riigi, näiteks Itaalia piirivalve sellised kuningannast eestlannad tagasi saatis ja riiki üldse sisse ei lubanud.
sa void ju siin17. september 2016, 14:13
kovatada, aga see ei vasta toele.
leo17. september 2016, 13:08
Kunagi lauldi, et ikka viin viin viin, aga kuna elu on edasi läinud, siis tuleb seda laulu reformida ja minna kindlalt edasi. Ikka raha raha raha
kass17. september 2016, 13:46
vähemalt rahaeest olen nöus kodusiga kasvatama ka selle möttetu 12cm vorstijuppi eest
põrsas17. september 2016, 14:41
Uno18. september 2016, 13:57
Juku17. september 2016, 12:49
Selge see, et mingi väljamaa paadialune ei hakka endale eesti naist sebima, need kes seda teevad on ikka paremal järjel ja loomulikult pole neil mingi probleem sulle lennukipilet välja käristada. Küllap ka eestis on neid mehi kes naistesse hästi suhtuvad aga ega neid siis igaühele ka ei jätku, samuti on väljamaalaste seas halbu valikuid, kuid halva juurde ei hakata minema vast.
m3317. september 2016, 12:32
Peab ikka loll see välismaa mees olema, kui ostab suvalisele eesti vanatüdrukule lennupileteid...johhaidiii kui loll!
aga see tark17. september 2016, 14:15
ja kihv eesti mees ei raatsi isegi oma lihastele lastele alimete maksa, kapp hakkab kohe varisema. parast vanana kui enam kovatada ei jaksa, tullakse kasi pikal oma lastelt ylalpidamist noudma. olete ikka printsid kyll, midagi pole oelda.
17. september 2016, 22:18
elad vālismaa mehega, tegid mind purupaljaks ja mina pean kolmele lapsele alimente maksma, sellele, kes sul juba enne oli ja sellele viimasele ka, keda sa kiirkorras pārast viiendat raseduskuud sūnnitasid, peale seda kui just sai viis kuud mōōda sellest, millal ma viimati kodus puhkusel kāisin.
Oma viga18. september 2016, 12:54
et supilontrustega seghkendasite, naisterahvad. Teie tegite valiku niinimet "alfaisase" kasuks, kes osutus lihtsalt õhku täis olevaks mulazhiks. Või pandi teid vägisi mõne taolisega kokku elama?
rumal eesti mees18. september 2016, 15:10
peksab jalle segast. ei tasu enam peale votta.
eestis18. september 2016, 15:11
kasvab yksikemadega 60% lastest. see raagib ise enda eest, millise kvaliteediga meie mehed on.
Ja seda, millise kvaliteediga18. september 2016, 15:23
meie naised on. nemad teevad meeste seast valiku. Ärge ronige iga supinahaga voodisse, ei pea pärast kurtma..
.19. september 2016, 14:11
mitte mehed ei ole sellise kvaliteediga vaid noored naised kes tahavad keppi ja rasedaks jäädes määrivad meestele lapsed kaela kasvõi kohtu kaudu peaasi et keegi pappi maksaks
ja sinu19. september 2016, 15:30
vaesekese jaoks on naise ysk nagu rotiloks kuhu sa poolkogemata sisse kukud. issand kui armetu meheniru sa oled! ja hiljem tahavad pahad morrad sinu kaest sinu lihastele lastele alimente, onju oudne.
Vaatleja17. september 2016, 12:27
Samuti kõrvalt tunnistanud ühe ka üle keskmise haritud eesti naise suhet kõrgharidusega lähis-idast pärit meesterahvaga. Tegu oli huvitava, nägusa ja oma erialal väga kompetentse inimesega. Küll aga läksid eluteed lahku kui selgus et edasises suhtes kui peaks ühine laps tulema siis peaks naine 100 % koduseks jääma ning naistuttavatega suhtleb mehe loal. Meestuttavaid olla ei tohi. Naisterahvale tundus see vangistusena ning kuna järeleandmisi ei tehtud siis mindi ka lahku. Tegu oli reaalselt mõtlevate haritud inimestega kes jõudsid ratsionaalsele otsusele olenematta tugevatest tunnetest teineteise vastu. Samas kujutan ette et on sarnaseid suhteid sinisilmsemate inimeste vahel kes loodavad et inimesed muutuvad või jätavad kavalalt sellised tingimused üldse rääkimata. Siis võivad küll naised või lapsed "võõral maal vangis" lõpetada.
kolla17. september 2016, 12:16
Välismaalastel(eriti mustadel) pidavat isegi peer paremini lõhnama.
17. september 2016, 20:24
Matilda17. september 2016, 12:04
Eesti naine on muistsest ajast olnud töökas, kui vaja, haaranud ka relva kodu ja laste kaitseks ja teinud mehega võrdselt tööd, mitte mönginud KUNINGANNAT,see rohkem slaavi naiste teema.
CV17. september 2016, 13:44
Aga ikka saanud peksa, toitnud joodikust meest ja karja lapsi. Pidanud üksi talu ja kamandanud palgalisi, sest mees suri joomise või õnnetuse tagajärjel 20 a naisest varem ära. Naine on pidanud mehega võrdselt palgatööd rabama, saades tunduvalt väiksemat tasu, lisaks õhtul lastega tegelenud ja teinud kõiki majapidamistöid, sest mehel on vaja raskest päevast puhata ja õlle seltsis lõõgastuda. Eesti naine on olnud allaheitlik ja lubanud mehel end kamandada.
Noored naised sellist elu enam ei soovi- minnakse ära- vaikselt ja ilma kärata. Noored, haritud naised ei osale Soome jaanipidudel, ei roni meediasse kurtma ja ei tee lihttöid. Nad alustavad oma elu mujal- seal kus naine pole kodumasin, kus tema palk on hariduse vääriline ja kus lastega tegelev mees pole häbiasi.
Üksikud juhtumid, kus naine abiellub võõra kultuuri esindajaga ja pärast ilma lasteta tagasi peab tulema, on küll ajakirjanduses suureks puhutud, aga need on mõned üksikud võrreldes nende tuhandetega, kes elavad normaalset elu võrdsust hindavas ühiskonnas.
Rebane17. september 2016, 16:37
kuidagi valuline arusaam. Ja väga kitsa silmaringiga.
olen su jutuga17. september 2016, 17:47
taiesti ari. koik minu vanemad naissugulased on just sellist elu elanud nagu sa kirjeldasid. sinna juurde pidi kuulama juttu, et ah, mis need naised, neil pole loogikat jne. tegelikkuses toimis kogu majapidamine ja pereelu naise joul. minnakse jah ilma karata, igal aastal lahkub 1000 parimas synnituseas naist.
minu ema17. september 2016, 19:55
ja teised vanemad naissugulased on just tapselt sinu kirjeldatud elu elanud. ei imesta, et noored naised massiliselt lahkuvad.
Maiu19. september 2016, 14:29
Täpselt nii ongi! Loomulikult jõuavad meediasse tavaliselt need lood, kus eesti naine sai suvalise välismaa mehega petta. Ilusad armastuslood pole ajakirjanduse jaoks huvitavad, aga tegelikult on neid palju rohkem kui koledaid.
Matildale18. september 2016, 00:28
Eesti naised haaravad relva ka meie ajal, ei kõlba need memmekad enam isegi reameesteks
nohjahh17. september 2016, 12:03
Eesti naiste suurim probleem on, et latid on tõesti uskumatult kõrgele seatud, see teeb ka nende endi elud raskeks. Näiteks vene naiste seas, kes näevad isegi paremad välja selliseid nõudmiseid ei kohta. Eesti naine tahab modelli, geeniust, romantikut, edukat ja rikas meest ühes.
troll17. september 2016, 12:44
Kas oskad arvata, miks? Mina kahtlustan meie nõukaaegset haridussüsteemi. Ega nüüd peda üksi süüdi pole, aga pead on "kroonijuveel". Tänapäeval on juba asi ilmselt juba parem, kuid selle mõju jõuab suhetesse 10-20 aasta pärast.
ahsoo?17. september 2016, 13:55
Eesti naine tahab endaga hakkamasaavat, mittejoodikust mees, kes on normkaalus, omab kõiki hambaid ja pisut rohkem kui seitset klassi haridust . See ei ole kõrge latt, need on elementaarsed nõudmised.
Ossidele ja bemmivendadele on see muidugi üle mõistuse ja kohe tuleb kõrge lati jutt. Eest mees häbeneb arsti juures käia ja häbeneb lastega tegeleda, Ometi ei häbene purjus peaga ringi kihutada, mustalt töötada ja vägivaldne olla. Kes selles olukorras kaotab- kas hakkaja noor naine, kes vaatab endale kaaslase mujalt või oss, kes arvab, et on kõik saavutanud juba mehena sündides? Kui eesti mees ei suvatse areneda, siis tuleb leppida nende naistega, keda valida on- pisut lihtsate ja natuke rohkem lahketega. Nende juures on lihtne latist üle saada- autoront, Soomes kipsipanemise eest teenitud raha ja korter mõnes endised kolhoosikeskuses on ainsad tingimused. Ka neid naisi on piisavalt, nii et kui täitsa ilma jäädakse siis on mees ikka alla igasugust arvestust.
kipsipanemine17. september 2016, 19:10
miks küll seda tööd ei oska haritud naine hinnata. saadav raha ju ei haise kipsi järgi. ja kui ikka OMA ehitatud majale ka ISE kipsi ümber panna oskab ja suudab, siis see on ju kohutav kokkuhoid!
troll17. september 2016, 20:05
Rakenduskõrgharidus ongi enam-vähem sama, mis kipsipanemine ehituses. Ei alahinda üldse. Nõuab oskusi. Auväärt amet nagu iga teinegi
appi17. september 2016, 11:55
Itaalia mehed elavad emmede juures ja on sellised nannipunnid, jah komplimente teevad rohkem kuna neil on see lõunamaine kuumaverelisus geenides, aga elukaaslaseks selliseid küll ei taha!
pikad jalad17. september 2016, 11:55
Ma olen ka naine, kellel sai lõpuks mõõt endisest mehest täis. Neli aastat tagasi sai abielule kriips peale tõmmatud. Mees oli oma firma loomise ja käivitamisega liiga hõivatud. Isegi hobidele pühendati rohkem aega, kui oma naisele. Samas mulle meeldis tema siirus ja taktitundelisus.
Ühel firma üritusel kohtusin partnerfirma tootejuhti inglismaalt. Ta oli juba paar aastat siin elanud ja isegi eesti keelt rääkis suhteliselt hästi. Välimuselt samuti ideaalne printsi kuju. 188 pikk ja üõlepäevitised jõusaali külastused lasid silmal puhata. Ilmselt jäin ka mina temale silma sest hakkasime suhtlema aja möödudes järjest rohkemj a mingil hetkel jõudsime sinnamaani, et sain tunda, et loodus on ka teda õnnistanud ka sellega, mis tavaliselt riiete varju hoitakse.
Lahutasin pool aastat peale temaga tutvumist oma endisest abikaasast.
Nüüd oleme koos elanud ca 4 aastat. Mu uus kaaslane oli tõeline härrasmees. Nautisin iganädalasi kohvikus ja restoranides käimist. Näitused, etendused. Eestis ja välismaal. Ühised puhkused tema kodukandis.
Eks selle aja jooksul on ka tulnud asju, mis mind häirivad. Elu koduseintest väljaspool on tihti hoopiski erinev kui ülejäänud maailm näeb.
1. Süüa ta ei teinud kunagi, kui me väljas ei käinud siis pidin mina kokkama. Kui seda ei teinud siis pidgi minema välja sööma väi tellis valmissõõgi kusagilt koju. Poest osteti samuti juba valmis/kõlmutatud tooteid. Mu eks oskas süüa teha kõigest ja väga hästi kusjuures. Sellepärast ta ei käinudki kusagil niisama väljas söömas. Seal lihtsalt tehti süüa viletsamalt. Õigus tal oligi.
2. Ülepäeviti on trenn ja see kestab tal ca 3h. Peale seda on õhtul täiesti kutu. Ma ei tea, kas ta kasutab mingeid steroide või midagi muud, aga tal on ülihästi treenitud lihased, aga tundub, et need ei mõju samahästi tema nabaalusele varustusele. See on ka muidugi väga tipptopp, aga töökorda ajamine võtab järjest rohkem aega ja vahekorrad jäävad järjest lühemaks. Õnneks ta saab hästi hakkama ka oma keelega, aga tahaks ikka vahel päris seksi ka.
2. Ilmselt ei ole ta enanst oma valdkonnas eriti täiendharinud, sest oma töökohal on ta kaotanud juba positsiooni kaks korda. Endisest programmijuhist on saanud tavaline programmikirjutaja.
Temaga on lõbus, aga mind häirib järjest rohkem see, et ta ei loe mitte kunagi ja ilmselt pole seda ka varem seda teinud. Me k'ime etendustel ja näitustel, aga tunda on, et seda tehakse ainult minu pärast. Ta ei suudaa pärast kaasa rääkida.
Hetkel tundub, et see pikk prints peab hakkama otsima järgmist naist, keda tõmbab "välismaamees".
haha17. september 2016, 12:11
Korralikud nõudmised sul meestele, ah et ei rahulda sind piisavalt, ei tee süüa, ei loe, ei ole piisavalt tark, ise oled kindlasti modelli välimusega Einstein?
m17. september 2016, 12:15
Ja mida sa nüüd ulud tibi, mis sa loodad, et see troppist väljamaamees jääb sinuga kahjuks ei jää ja oma meest pole ka sul mõtet taga nutta see on sinu nagu nii maha kandnud kui jooksikut, nüüd naudi oma väljamaameest ja ära ulu
troll17. september 2016, 13:31
Kas ise ole rahul nii muidu? Päris raske, kui oma heaolu eest pannakse vastutama partner.
ah ära luuleta17. september 2016, 14:04
Kindlasti ise oled mari petiverest 150 pikk 100 kilo ja suu hammastest tühi
ha-ha-haaaaaaaaa17. september 2016, 11:46
Ära kiru peeglit kui lõust on viltu!
Bbb17. september 2016, 11:26
Eks igayks otsib ikka oma…
Aga see on kyll t6si, et eesti naised elavad hullus t2helepanikalduses. Eesti mehed komplimente ei tee ja seet6ttu tundubki v2lismaameeste elementaarne viisakus meie naistele v2ga erilise kohtlemisena. Kui meie mehed vahel viitsiks natuke rohkem gentleman'i m2ngida, ei oleks ka meie naised igasugu v66ramaa libekeelte jaoks nii kerge saak.
hmm17. september 2016, 11:42
Eks eesti mees jällegi tea milline on eesti naine nii et üle varju ei hüppa kumbki.
Bbb17. september 2016, 12:04
Aga rahul ei ole olukorraga ka ikka kumbki pool… See eestlaste suhtumine "kui minul on s1tt, olgu sul ka s1tt" on terve ajaloo v2ltel meie kahjuks to'o'tanud.
Olga17. september 2016, 11:12
Omast kogemusest võin öelda, et Eesti mees on elukaaslasena ideaalne valik, aga no voodis on Eesti mehed ikka nii igavad ja kogematud. Elan oma mehega 3a koos ning seks on ikka väga jama. Kaks-kolm korda nädalas ning paar minutit. Loomulikult minul, kui kenal naisterahval, jääb sellest puudu. Oleme mehega koos palju reisinud ja erinevates klubides käinud ning välismaa mehed teevad palju rohkem komplimente jms. Oma mees jääb õnneks väga kergelt purju ja saabki ta tagasi hotelli viia ning siis ise uuesti klubisse minna ja mõnda head välismaalast proovida. Olen sedasi mitu korda teinud ja siiani vahele jäänud ei ole. Ei kahetse ka midagi, sest ise olen rahulikum ja oma mees ausalt öeldes isegi ei tõmba eriti voodi poole - igav lihtsalt. Välismaa mees on voodis aga suurepärane! Oma mees kõlbab suhtluseks ja kooselamiseks aga ideaalselt.
Pets17. september 2016, 11:10
Kurameerimise ajal on kõik mehed valgel hobusel ratsurid.
Ikka selleks, et kuninganna voodisse saada.
Kõik need lõputud ja ulmelised lubadused, lilled ja päikeseloojangud - ah kui ilus see on.
Siin tulebki välja mehe ja naise erinevus - naine mõtleb, et nii romantiliseks kõik jääbki, mees lihtsalt sellele, et ots sisse saada :)
Jorge-Jose17. september 2016, 10:54
Välismaa MEHED kohtlevad kuningannana? Palju neid mehi siis on, kes teda kohtlevad, kas rohkem, kui eestis ringitõmbavaid mehi?
17. september 2016, 11:16
Piisab ühest, miks terve kari
Allex17. september 2016, 10:53
Selliseid üldistusi teevad madala intelligentsuse ja piiratud silmaringiga inimesed.
17. september 2016, 11:17
Pigem realistid. Palju sa vabu 40+ mehi Eestis tead, keas poleks joodikud, ringitõmbajad või paksud divanisoojendajad.
17. september 2016, 21:25
Mida selles ikka nii vāga hullu kui kaks paksu koos diivanit soendaksid
17. september 2016, 21:49
Milleks mul teine paks kõrval?
Pigem kogemustega. 17. september 2016, 11:24
Palju sa isiklikult tead 40+ vanuses vabu mehi mehi, kes poleks joodikud, elumehed või ülekaalulised laiskvorstid?
4517. september 2016, 13:11
Mina olen üks sellistest,aga naised ikka ei taha,sest elan maal.
45-le18. september 2016, 00:34
ei usu, et sa oled ilma kiiksuta, võibolla halva iseloomuga ja igavene piriseja, teiste maha tegija, sõimaja, sest iga normaalne 45ne on juba AMMU kodustatud
eks ole17. september 2016, 10:50
Tean mitut Soome naist kes läksid tõmmu mehe juurde hispaaniasse. Ühle murti kael, teisel tuntud modellil murti jalg. Aga minge käige ikka ära!
ohoo17. september 2016, 11:22
sul on tuntud modellid sõbrannad
Totu17. september 2016, 18:01
... ja loed kodus õhtulehte
eks ole17. september 2016, 10:47
Tean mitut Soome naist kes Hispaaniasse minnes on saanud omad vitsad. Ühel murti kael, teisel tuntud modellil, murti jalg. aga minge käige ikka ära!
Saksamaal teatakse lahendust...17. september 2016, 10:55
Kuna sisserännanutel on probleeme vastasugupoolele lähenemisega euroopalike kommete kohaselt siis riigi rahadega hakati läbi viima flirtimise kursusi. Ka meil ei teeks sellised kursused paha.
naiiv18. september 2016, 05:11
Need sisserändajad irvitasid selle üle. Eurooplane ikka oskab end naeruvääristada. Neil on omad stereotüübid, meie aga püüame tsiviliseerida keskaega. Kui te ainult näeksite ja annaksite endale aru, kust nad tulevad.
Urmas17. september 2016, 10:47
Itaallaste puhul ei kehti Eestis kombeks olev töökultuur. Itaalased ei pea kellaaegadest kinni. Terve see itaallastega jamamine, et nad oma tarnitud masinad paika paneksid ajas mind hulluks!!! Eesti töömees on usin ja kohusetundlik. Itaalia töömees on loru ja ludri, kellel peab kogu aeg seljas tampima ja nõudma-nõudma!
Itaallased on ju tuntud17. september 2016, 11:14
mammakoinijad. Seda tõestavad kaks maailmasõda. pealegi ei kysi eesti printsessid, kuidas printsil raha tuleb - eestlasel tuleb raske tööga, itaallastel töö juures käimisega, mis energiat ei kuluta ega närvi mustaks ei aja. Köhige eesti meestela ka niisama olemise eest palju pappi ja kyll nemadki tööajast käituma ja komplimente teegema õpivad.
Kes teab?17. september 2016, 15:19
Kuidas roomlaste järeltuljad nii kehvaks on jäänud?
to Kes...18. september 2016, 14:07
Põhjapoolses Itaalias,on olukord parem!
Penskar17. september 2016, 10:43
Oota kuni sõrmuse näppu saad.Mees tõmbab dressid jalga,võtab õllepudeli kätte ja istub teleka ette jalgpalli vaatama.Kätte jõudis argipäev!
Lauri 17. september 2016, 10:43
Välismaal on jälle Eesti mehed hinnas, teevad tööd ja oskavad erinevatelt kohalikest olla asjalikumad ja loovad. Tugevad, pikad ja targad..nii iseloomustati eesti mehi Iirimaal
nõus17. september 2016, 10:55
Soomes ka. Naised väärtustavad korraliku Eesti meest, niipalju kui seda märgata võib.
margus17. september 2016, 10:42
alguses tõepoolest ostetakse lennupileti või minnakse kohe kohvikusse (eesti mees ei kutsu kohvikusse? hea nali, see on sama hea üldistus kui et "kõik venelased joovad viina"), aga kui naine on lõa otsa saadud siis hakkavad tulema keelud mida selga panna, kellega suhelda jne jne. tasuks ikka mehe kultuuriruumi ka uurida, google annab väga palju lugemist, et ikkagi mingi pilt ette saada. kui on soovi iga väiksema põhjuse peale kolki saada, siis soovitaks meest ikka armeenia, azerbaidžani jms kandist, siis on kindel, et saate seda tunnet, et naine on kui inkubaator ja kui ka ühine laps ilmale tootud, siis liigub naine koeraga ühele levelile. nagu keegi eelpool juba ütles: kõik pole kuld mis hiilgab.
ah et koeraga17. september 2016, 19:58
samale levelile:) nojah, siin meie mehepojad raagivad enale lohutuseks mingeid udujutte. enamus naisi abiellub valgete, haritud ja joukate valismaalastega, kes tahavad ka lapsi saada ja viitsivad neid isegi kasvatada. erinevalt kodumaistest meestest.
Urmas17. september 2016, 10:40
Ma välismaa meest ei otsi, aga tööalaselt itaallastega suheldes, siis ma väidan, et Itaalia mehed on erilised libekeelsed ludrid! Kõikide Itaaliast ostetud masinate garantiiremont ja hooldus tuleb välja peksta! Itaallased on nii laisad ja libedad sellid. Iga asja kohta mida teha paluda, öeldakse kohe, et ei saa!
praegused17. september 2016, 23:13
itaallased on kaukaaslased mitte need kes antiikajal olid
mamertiin18. september 2016, 15:37
Itaallased on kaukaaslased?
Eriarvamus17. september 2016, 10:33
Siin pidevalt avaldatakse, kuidas Eesti naised halvustavad ja põlgavad omaenda rahvusest mehi.
Soovitaks selle peale mõelda, et ka Eesti meestel on Eesti naiste kohta piisavalt põhjust üht ja teist arvata, viisakusest aga see ajalehte üldjuhul ei jõua. Nüüd tulid "kuningannad" välja!
algusest peale17. september 2016, 19:13
Pojad järeltulijatena on peredes siiamaani oodatumad, tütred võivad ju olla. Võimalikud pika ajaloo mõjud, mil isad-pojad hankisid toitu, sõdisid, naised kantseldasid lapsi, tegid süüa, majandasid. Kogukond toetas üksteist, kõikide ellujäämisvõimalused sõltusid ühistegevusest. Tänaseks on paljud pojad üles kasvanud peamiselt naiste seltsis, vanaemad-tädid-ema-õed. Ehk sellise kasvatuse tõttu on "paha" vahetunud "pehmoga". Huvi tekitavad nii pahad tüdrukud kui poisid, suhted ei pruugi eriti laabuda, aga lapsed sellest ei küsi. Kasvukeskkonna loovad siiski vanemad või liigagi sageli üks vanematest. Nõuka ajal olid eesti noored mehed väga hinnas, igast ilmakaarest võeti kroonuteenistuse lõpuks naisi kaasa, mõni lausa pressis end kaasa, lapse saamine on endiselt naise plaan... Kohusetundlik, ema poolt kuulekaks kasvatatu, sest isad olid moel-teisel läinud, ka vara surnud, võttis lapseootel naise nö ära. Praegu elatakse pikalt lihtsalt koos, kas tänased lapsed sellest võidavad, on veel teadmata, aga ebastabiilsetel peresuhetel on ehk hoopis raskemad mõjud. Kui paljud väljamaalaste-valus naised peale maksavad, peksa saavad? Saba jalge vahel Eestisse-kodupaika tagasi tulevad, silmad häbi täis? Laps teise kultuuriga isa juurde maha jäänud? Eks võõras ahvatle ikka, aga omadega elatakse keerulised ajad üle. Kaasaeg on arutult ego-keskne, nartsissistlik jne, mittemärkamine talumatu. Aga ... mida on väärt need lõputult rahulolematud ise? Valiku küsimus - lõputu "manjaana" või pidev toimetamine parema homse heaks.
sinu suhtumine17. september 2016, 20:00
naitabki selgelt, mis meile meie meeste juures ei meeldi. tahaks koguaeg naist alavaaristada ja alandada, sest siis ei paista oma kiilaspea, tyhi rahakott ja lagunevad hambad nii halvas valguses. eestlane tahab ju alati, et kui endal s--t on, siis teen nii, et teasel ka oleks, mitte ei paranda oma olukorda. toelised printsid olete:)
jeh17. september 2016, 10:27
see on tõesti mõtlemise koht. Aga ära kohe välja tule oma suure avastusega. Võõras on kindlalt huvitavam kui naabri-juku. Alles päris elu näitab, kus on jutuvestja ja kus tegelikult meed , kes ei ela selleks, et lobiseda. Eesti mees ei ela tänasele päevale, vaid kõikidele aastatele, mis võivad ees oodata.
Eks omagi noorusajast on meeles, et huvitav oli, kui tantsusaali astus võõras noormees. Ilus mees. Jutukas mees. Atraktiivne mees. Mees, keda kõik haaraksid. Haarad sinagi, kuid tegelikult ei ole mehes sügavust, sinuga ühist arusaamist. kui oleksid nohikust naabri-juku võtnud, oleks head aastad kestnud. Aga sina tahtsid mitte head, vaid tühja parimat ja said väga hea aja ja see oli kallis.. Parimad asjad on ikka kallid.
Vaata,artikli—Kaidi..17. september 2016, 10:25
Et sa pärast õhtulehe veergudele kurtma ei tule kui mõni nunnu Ahmed sind koos lapsega enam Eestisse ei lase..
to Vaata17. september 2016, 10:34
Väga hea, kui ei lase. Ka mina ei laseks seda Ahmedi last Eestisse.
17. september 2016, 10:24
Eesti naiste noorem põlvkond on juba liiga amerikaniseerunud. Mu poolest tõmmaku või kõik minema.
AA17. september 2016, 10:23
Ei tea miks siis eesti advokaadid peavad igal aastal võitlust kümnetest Euroopa headest meestest lahku läinud Eesti naiste laste kasvatamise õiguse eest. Algul koheldakse kuningannana ja hiljem kui kõntsa. Kõik , mis hiilgab, ei ole veel kuld!
Kes ta ise on?17. september 2016, 10:23
Samuti ringitõmbaja. Vanasti öeldi l...s
17. september 2016, 21:24
Eesti tiliuke ja kōik teavad, kes ma olen
17. september 2016, 10:20
oleme küll lugenud "kuningannadest" kes peale lapse sündi on sattunud mehe perekonna põlguse alla ja lapsest ilma jäävad ja siis meedias halavad.olen kindel,et selliseid lapsega pantvange on palju aga lihtsalt häbi on kurta.ja mis puutub eesti meestesse siis need logardid jõmmid ja playboyd on ju kõik eesti naise poolt kasvatatud.
junn17. september 2016, 10:13
Samas hiljem orjastavad ja annavad kolki ja mitte vähe-isegi usku pööravad.
naine17. september 2016, 10:09
jälle üks kibestunud naine, 18 a abielu seljataga, antud isik vist ei suuda mõelda sellele, et suhtes on 2 poolt ja lahutus on 2 poolne, süüdistada eesti meest kõiges on küll kummaline, ja üleüldse on ülirumal üldistada, panna kõik ühte patta, kõik mehed on ju erinevad!!
oinas17. september 2016, 10:09
Eks see mõttejõu tulemus ole. Kui ikka naine iseendale (ka meedia kaasabil) pidevalt sisendab, et KÕIK välismaa mehed on ülimad ja KÕIK eesti mehed on jobud, siis tekibki vähe väärastunud pilt. Tean eesti naisi, kelle tõmmud välismaa mehed petavad neid põhimõtteliselt iga nädal uue naisega, aga mingil arusaamatul põhjusel peetakse seda täitsa normaalseks. Samas kui eesti mees samamoodi käitub, on kisa teavani. Veel üks huvitav tähelepanek, kui mõni eesti mees omale näiteks aasiast naise saab on eesti naised kanged kiunuma - on ikka jobu ja kole mees ükski eesti naine teda ei taha nüüd pidi kuskilt vaesest riigist omale naise tooma. Kas sama loogika järgi ei saaks öelda kõigi nende välismaa meeste kohta, kellel eesti naine? Et nagu jobu mees, et kodumaalt naist ei saa, vaid pidi sebima omale kaasa (suhteliselt) vaesest idaeuroopa riigist.
IRW17. september 2016, 10:08
Minnakse suurtes lootustes väljamaalasele mahele ja siis avastatakse et pärast tanu pähepanemist muutub olukord kardinaalselt - oled omand ja tihti lausa sealsete riikide seadustega nii seotud et tagasigi ei saa . Olen korduvalt käinud selliseid kanasid nn "tagasi varastamas " , kes nüüd istuvad eestis julgemata ninagi toast välja pista
mees17. september 2016, 09:58
mulle taitsa17. september 2016, 22:11
meeldivad. isegi meheks votsin yhe nohiku. elame onnelikult juba 16aastat.
troll17. september 2016, 09:48
Ei tee ükski mees naise haridusest erilist numbrit. Küll aga vastupidi. Teisal mees suudab üldjuhul teistsugusest haridusest aru saada ja seda hinnata, kuid naine üldiselt mitte. Ma ütlen, et peda on kurjajuur ja tuleks naiste petmise eest kohtusse anda. Ei ole füüsikaprofessorid naiste hulgas teab mis nõutud. Üks nõudis suisa koolitööde lahendamise eest seksi, sest muidu ei saanud. Piinlik lugu Tartu ülikoolile. See selleks, aga haridus oli tal ju suurepärane!
seleta seleta kui head on võõrad HA HA HA17. september 2016, 09:36
Ah ara seleta neid lollikesi istub praegugi10 neid eroopa külades ja lüpsavad alpides kitsi ja nende uued boifrendid istuvad uute tibidega baarides ja paari aasta pärast eesti mannid jooksevad eestise tagasi et siin 30 astaks saaks lõppuks normaalsed pered teha
Küsin17. september 2016, 10:18
Kas sa kirjutamist ei peaks õppima? Ega lauseehituse õpe ka mööda külgi alla jookseks ja üldse, sellisel vaimsel tasemel oleval ei tasuks kommentaariumites kolada vaid õppida, õppida ja veelkord õppida.
Joel 17. september 2016, 10:34
Sellisel vaimsel tasemel oleval kellel ?! Zajebala!
Lenin18. september 2016, 22:06
Lenini tsitaatidega ajupestu.
sa void ju seda17. september 2016, 20:09
lypsijuttu endale lohutuseks raakida, aga reaalsus on hoopis teine. loppuks, loppuks, soovitaksin ka kooli tagasi minna, alustada voiksid pohikoolist.
taevakene18. september 2016, 15:19
ja teiesugune prints konnib ringi mooda eestimaad. tule taevas appi,millest valismaale abiellunud naised ilma on jaanud.
on19. september 2016, 23:10
mõni siin põhukoolist tulnud või karjanaine andis kirjatehnikat? See väljamaa värk risustab meie keelt nii hirmsasti, et päästa Jumal kurjast, säilita ikka korralik Eesti keel...void...vööras vöta vöid...sellest saab veel aru aga vota- see ju vene keeli-see seal. Kas on aeg põhikooli minna küps?Algkoolis said selle kirjutise eest 2.
Kuningannale või mis iganes ta ka end ette ei kujuta17. september 2016, 09:17
Ära aja oma tiibu nii laiali, sest kukkumine võib olla valusam kui oskad ette kujutada.
kk17. september 2016, 08:26
Kummaline arusaam heast mehest - mida osavam võõraste sebija, seda parem mees?
Mofo17. september 2016, 13:08
Geneetika - 80% naisi tahavad 20% meestest. Isane alati karja liider olnud ja oma heade geenidega mitmeid emaseid saanud, kehtib kusagil naiste alateadvuses. Samuti suur m*lemilembus - emased valivad instinktiivselt tugevamat, agressiivsemat isast, taas geenides ja evolutsioonis kinni.
Kulla naine17. september 2016, 07:55
Sa unustad tõsiasja, et need ilusad eesti tüdrukud on ikka sigitatud eesti isade poolt.
Ära ole upsakas. Raha eest müüvad naised on teadagi kes.
Üks lisaomadus veel.17. september 2016, 09:08
Kui oled umbes 15 a. sots.tööd teinud, oled ammendunud. Hakkad praaki tegema, lähed närvi. Siit ka 18.a. viltu läinud abielu. Sots.töö annab omaduse tunda ennast "mina oskan lahendada, mina tean, kuidas parem on". Las parem läheb väljama "kannatlikule" mehele, kui hakkab siin tavalist, odavat tööd rügavat meest mõnitama, "mina tean" meetoditega. Head teed tal minna!
troll17. september 2016, 09:36
Ma avan, et siin ongi abielude lahutamise tõeline põhjus. Abikaasa ja lähedased on tohutult vaeva näinud, et naise saaks midagigi omale selgeks ja elus hakkama. Lõpuks saigi. Naine eufoorias. On nüüd meditsiiniõde, õpetaja või sotsiaaltöötaja. Teisalt ollakse ikke valgusaasta kaugusel haritlasest. Ei anna meditsiiniõde võrrelda kogenud eriarstiga, õpetajat ülikooli õppejõuga või sotsiaaltöötajat euroametnikuga. Aga arvamust endast on naisel nagu värskel gümnaasiumi või pedalõpetajal. Siit tulevadki ületamatud käärid. Jah elu hammasrataste jäänutele on naisel midagi endale anda. Aga isegi keskklassi tavalise Eesti mehele mitte. Mees teab palju rohkem, muidu ei suudaks ennast äragi elatada. Suudaks naine oma tööelu ja koduelu lahutada, poleks probleemi. Mõeldagu sellele, et kui ikka mees saab kasvõi keskmist palka, ei saa ta väga rumal olla. Saab ise hakkama, ei ole vaja oma arvamust vägivaldselt peale suruda.
See, et välismaa mees tundub ebamaine, on see et välismaa mees on reisil või puhkusel. Tõsi ta on, et paljud eesti mehed ei oskagi puhata, sest pole seda omale kunagi lubada omale saanud. Aga küll nad õpivad, kuid võimaluse saavad. Võid kindel olla, kuid Ansipit tsiteerida.
see17. september 2016, 10:00
välismaa mees korjab pahatihti üles ka sellised, kellega kohalik mehepoeg genofondi kvaliteeti ei rikuks.
To troll17. september 2016, 10:17
Tahad väita,et õde,õpetaja või sotsiaaltöötaja ei ole oma haridust väärt? Kõigil neil on hetkel rakenduskõrgharidus. Kas sa pisut liiga kriitiline ei ole? Või on tegu hapude viinamarjadega`? Igaühel on õigus otsida ja leida endale meelepärane kaaslane. Paraku eesti tutvussaitidel kolavad suures enamuses tõepoolest kesise hariduspagasiga ,kompleksides vaevlevad mehikesed.Vabandan kohe nende ees,kes sinna gategooriasse ei kuulu. Miks ma tean-sest aastaid tagasi omas mu vallaline õde seal lühikest aega kontot ja seltskond,keda seal kohtas oli ikka kirjumast kirju( 8 klassilise haridusega töötu endine katlakütja,korduvalt lahutatud napsulembene autojuht,põhimõtteline abieluvastane varastes kuuekümnendates papi,kes alla 25 aastast naist enam naisekski ei pidanud jne.jne.) Enamus neist kirjutas suurte selgete kirjavigadega ja ainus küsimus oli-kus elad,tulen külla. Vot nii troll !
troll17. september 2016, 10:48
Minu meelest on ikka antud juhul artikli autor kriitiline, mitte mina. Sa ei saanud ikka üldse aru. Tore, et naised suutsid ennast harida. Ilmselt abikaasa ja lähedaste rahaliselt toetusel. Aga saage aru, need teadmised pole maailma tipp. Isegi mitte keskpärasus. Algtase. Loomulikult saab siit edasi minna ja ehk võib ka tippu jõuda. See selleks.
Kas sa väid et algharidusega ka kompleksides naisi polegi. Keegi ei heida nina peale, kes kodus on ja lapsi kasvatavad. Kuigi sisuliselt ongi tegu töötuga. Kas siis meessoost töötud ei tohigi oma kaaslast otsida? Või meessoost lihtsa töö tegijad? Suhtlesid natuke, lähed edasi. Milles probleem. Iga kogemus on väärt, et seda kogeda.
Olgem ausad, kui su vallaline õde saaks omadega hakkama, siis tal kaaslase probleemi poleks. Ilmselt ka lihtsa töö tegija. Ei oleks nii meeleheitel, et paneks mingitki lootust tutvumissaidile.
Allex17. september 2016, 10:56
Minu jaoks oleksid Sina oma gategooriaga kohe out!
Vallaline17. september 2016, 11:09
Troll- ega see elu nüüd nii must-valge ka pole. Mul on hea töökoht, oma kodu, palju sõpru-tuttavaid ja saan väga hästi elus hakkama. Aga näed, ei leia meest. Ma muidugi pole eriline baarides-klubides jõlkuja, ehk peaks? Olin ka tutvumissaidil lühikest aega ja tuleb nõustuda- valik on seal küll väga kesine, täpselt nagu to troll kirjeldas. Olen juba leppinud sellega, et jään üksi. Mis siis ikka, kõigil ei veagi armastuses. Õnneks mul veab kõiges muus :)
Mis puutub otseselt teemasse ja välismaa meestesse, siis eks see on nii ja naapidi. Võib vedada, võib mitte vedada. Endal on päris palju tuttavaid, kellel välismaa naine või mees. Ja nemad on õnnelikud. Ehk kehtib siin ütlus, et armastus ei tunne piire? Ise sooviksin küll pigem Eesti meest, aga kui ei leia, siis ei leia. Õnn ei peitu ainult kaaslases ja lastes.
troll17. september 2016, 11:11
Tore, et suutsid veal välja otsida ja ühe lause kirja panna. Selle koha võib öelda, et meelega tehtud tähelepanuharjutus. Tegelikult lihtsalt pimekirja aps. Tänan tähelepanu juhtimast. Püüan edaspidi hoolikam olla. Hoolsust ei saa kunagi liiga palku olla! Aga, mis mul sellest, et ma sinu jaoks out olen - üks anonüümne on teise anonüümse jaoks out.
to to17. september 2016, 11:14
Haridus ei tähenda midagi, samuti sädelev positsioon. Nohikutel pole samuti viga midagi, ajavad vaikselt ilma välise särata, sisukalt oma asja. Tähtis et inimene on aremisvõimeline ja kohusetundlik, nii töös kui suhetes. Selliseid mehi on, aga nad on kinni. Miks ise oled omale vale mehe valinud. Niipalju peaks ju pea võtma, või oled ise kulla ja karra peal väljas olev sitamagnet.
to to troll17. september 2016, 11:17
Haridus ei tähenda midagi, samuti sädelev positsioon. Nohikutel pole samuti viga midagi, ajavad vaikselt ilma välise särata, sisukalt oma asja. Tähtis et inimene on aremisvõimeline ja kohusetundlik, nii töös kui suhetes. Selliseid mehi on, aga nad on kinni. Miks ise oled omale vale mehe valinud. Niipalju peaks ju pea võtma, või oled ise kulla ja karra peal väljas olev sitamagnet.
to to troll17. september 2016, 11:18
Haridus ei tähenda midagi, samuti sädelev positsioon. Nohikutel pole samuti viga midagi, ajavad vaikselt ilma välise särata, sisukalt oma asja. Tähtis et inimene on aremisvõimeline ja kohusetundlik, nii töös kui suhetes. Selliseid mehi on, aga nad on kinni. Miks ise oled omale vale mehe valinud. Niipalju peaks ju pea võtma, või oled ise kulla ja karra peal väljas olev sit.magnet.
to to troll17. september 2016, 11:21
Haridus ei tähenda midagi, samuti sädelev positsioon. Nohikutel pole samuti viga midagi, ajavad vaikselt ilma välise särata, sisukalt oma asja. Tähtis et inimene on aremisvõimeline ja kohusetundlik, nii töös kui suhetes. Selliseid mehi on, aga nad on kinni. Miks ise oled omale vale mehe valinud. Niipalju peaks ju pea võtma, või oled ise kulla ja karra peal väljas olev sitamagnet.
õde17. september 2016, 11:26
rakenduskõrgharidus Taani programmi järgi ,ei anna midagi erilist juurde .
Irw17. september 2016, 12:37
Mkm- see oli see "gõrkharidut gategooria" ja ei kannata irooniat kindlasti!
4517. september 2016, 13:28
Vaatad liiga palju seebikaid,seal kõik meesiludused,reaalses elus selliseid pole,sellepärast ehk ei leiagi. Lepi tavalise mehega ja probleemid kaovad nagu võluväel.
kiiks17. september 2016, 19:40
Siin loetlesid mõned üksikud äämused välja a kuhu su õde unustas ülejäänus sajad mehed kes saitidel otsivad vähemalt sama tublit kasat kui ise: naine peab töötama ja ka viisakalt teenima...olenemata paberist millega on vehkida, naine peab olema kompromissivalmis, peab tegelema tervisespordiga jms jms jms. Tihti on nii et on üks või teine asi puudu: näide: magister aga teenib 700e kuus ..ja "vehib" oma paberiga meeste ninall.
hahaha17. september 2016, 20:15
eesti mees teab palju rohkem on niisama kovatamine. tarku naisi, toesti vaga palju lugenud ja harituid, on eestis piisavalt ja keskparased mehed kardavad neid nagu tuld. minu kogemused "tarkade" eesti meestega - mitut minu ideed on enda omade pahe serveeritud, naiste alandamise soovi, eriti kui naise ajupotentsiaal on yle keskmise. ikka tahetakse meil naisi selliste kohvikeetjate tasemele tagandada. ennekoike just sellise suhtumise parast naised eestist karjas lahkuvadki. haritud laane mees on reeglina perekondlik, tahab lapsi, peab naist ka vordseks partneriks, oskab naise hoolitsust hinnata, mitte ei vota seda nagu iseenesestmoistetavat teenistuskohustust ja on rahadega ka lahke. aga kes sinusugust printsi kiita jouab:)
kyll see17. september 2016, 20:16
kohalik kovamees on ikka suur valija:) vanadekodud on sellised yksikuid vanamehi tais.
miks mees17. september 2016, 22:21
kompromissmivalmis ei ole? miks polgavad meie mehed taiesti avalikult naisi, kes on pisut ylekaalulised? kui oled ise lihtne mees, vota endale natuke vahemilus naine, aga ei, jahitakse unistuste printsesse ja siis ollakse kibestunud, kui sellised naised endale rikka valismaa mehe votavad ja seda kodumaist pooletoobist ei taha.
eh sina "haritud" sotsiaaltöötaja vms19. september 2016, 11:12
.17. september 2016, 10:21
Samas--need kasvatamatud matsid Eesti mehed on sünnitatud ja KASVATATUD Eesti emade poolt.
kui 17. september 2016, 10:29
suur on üksikemade % selles järjest süvenevas tsüklis?
on19. september 2016, 23:03
vägagi ekslik arvata, et mees kasvab ema poolt...ema poolt kasvavad nannipunnid...kui isa on eeskujuks ja pole veel jalga lasknud väljamaale, siis on Eesti mees varsti olemas...mehed ei kasva isata, no muidugi sõjavägi tegi ka vanasti mehest mehe, miks ei peaks nüüdki.Kasvamisest ja kasvatusest on üks jutt- mees võttis naise, tuli õhtul töölt ja naisel söök tegemata, läksid magama ja kukk kires, mees ütles: üks kord ütlen,rohkem ei ütle, kukk kires veel korra ja mees keeras kaela kukel naksti ära.Teine päev mees tuli koju töölt ja naisel söök tegemata, läksid magama ja lammas määgis-mees jälle:üks kord ütlen, rohkem ei ütle, lammas määgis veel ja mees tõmbas lambal pea maha. Hommikul minekul juba mees ütleb naisele-kui tulen töölt ,olgu toit laual, üks kord ütlen,rohkem ei ütle...mis te arvate naine tegi siis...elu pole lill iga päev, vaja tööd teha nagu Tammsaare ütles...
?17. september 2016, 07:28
Mida või keda nimelt selleall mõeldakse? Eestisse on neid juba sisse tassitud enam kui küll ja nende silmis ei ole naine üldse inimene. Küsimusele, et mis teeb eesti naistele välismaa mehed nii ligitõmbavaks on ainult üks vastus ja seda ei pea vist välja ütlema sest see oli juba kirjatükkis välja toodud. Aga kes aru ei saanud siis see on eestlaste õhuke rahakott. Aga mis siin ikka pikalt lobiseda sest maitse üle ei vaielda. Loodan väga, et kõik naised nii ei mõtle.
Ega moes enam polegi17. september 2016, 09:03
mehega abielluda. Vaid abielus surmani, mehe rahakotiga.
Maret17. september 2016, 06:05
Haritud eestlanna ei suuda lihtalt latti nii madalale lasta, kui konservatiivid ja rahvuslased nõuavad. Välismaa mehed ei nõua, et naine peab rentslist tulema.
17. september 2016, 09:41
mis siis veel siin kommid,maret,jalad selga ja vut-vut lennuki peale.kusagil maailma nurgas ikka sinusugust körgharidusega ärijuhti vajatakse.kasvöi iirimaal kalkunikasvatustes.
nende17. september 2016, 10:33
latt on vähemalt horisontaalne
Ja nende rahakott17. september 2016, 11:14
on alati tühi. Sest rahakoti suu on suuremalt jaolt alaspidi.
Point on selles17. september 2016, 11:24
et Eesti naised on völismaiste luuserite jaoks odav eksootika. Tegijad välismaa mehed võtavad omakandi iludused endale ja asi vask. Või siis leiavad endale midagi ekstra eksootilist teisest maailma otsast. Luuserid, kellele kohalikke iludusi ei jätku, jahivad välismaa odavkaupa. Britid on siinkohal muidugi erandiks, sest sealsed naisterahvad pole just eriti atraktiivsed ning Ida-Euroopa iludusi vähemalt olid seal kõik kohad täis. Skandinaavia jorsid tellivad kuskil Taist kataloogipruudi ja on rahul, sest naine teeb ja toob ja mees laseb teleka ees õlli.
To maret ja taolised18. september 2016, 14:34
On nähtud neid " kõrgelt harituid" küllalt. Keegi teiesuguseid kinni siin ei hoia. Ruttu lennuki või laeva peale ja tagasi pole vaja tulla. Selliseid rahaahneid ja ringitõmbavaid naisi pole kellegile siin vaja.Head teed.
sa oled opikunaide18. september 2016, 15:23
milliseid mehi naised endale ei taha. vean kihla, et oled jumala rahatu, valimuselt kole, tahaksid ennast naist alavaaristades tahtsana tunda ja haridust paistab ka nappivat. igasugused geenid ei peagi levima.
To sa oled opikunaide ( irw)18. september 2016, 23:03
Normaalne inimene oskab kindlasti kirjutada. Kirjavigadest kubisev nn opikunaide näitab ikka hästi ära selle kõrgharidustaseme. Ja näha on et eelmise kommentaariga panin täpselt pihta. Tegelikult see nii on, tahab seda mingi rahanäljas Eesti naine tunnistada või mitte. Need Eesti naised peavad kõigepealt peeglisse vaatama ja viga endazt otsima, peale seda hakamu Eesti mehi süüdistama. Jätkuvalt kõigile parasiitidest Eesti naustele- head lennupileti ostmist. Tagasi pole vaja tulla.
unistada void19. september 2016, 03:50
et kunagi tagasi tahame tulla, et sinusugused ekrelased meile kohta saaksid katte naidata. saa yle, et mul tapitahti ei ole. peeglist vaatab vastu ilus ja haritud naine, kes leidis endale piiri tagant ka vastava mehe.
Kahju.21. september 2016, 08:28
Tänan, et aitate välja suretada üht tugevat rahvast mis üle elanud 800 aastat orjust ja tapmist.
Inimene21. september 2016, 08:23
Head teed ja edu trofeenaisena. Aitäh, et aitate Eesti rahvast välja suretada.
Inimene21. september 2016, 08:28
Head teed ja edu trofeenaisena. Aitäh, et aitate Eesti rahvast välja suretada.