Foto: Scanpix / NIVIERE/SIPA
Mitmesugust
16. september 2016, 16:40

5 lihtsat trikki, kuidas hetkega enesekindlamaks naiseks muutuda (1)

Kui tunned end võõras seltskonnas tihi ebakindlana, siis siin on viis trikki, mida enesekindlad naised praktiseerivad nii, et sa sellest arugi ei saa. Võta nendest tähelepanekutest šnitti ja proovi neid nädalavahetusel mõnele üritusele või võõrale sünnipäevale minnes ning vaata, kas toimib!

1. Ole alati positiivne
Rõõmsameelsus ja positiivsus on enesekindluse lõuend ning tühiste asjade peale vihastamine või ülbe olek ei tee sind enesekindlaks.

2. Tee teistele komplimente
Ehk siis ütle kõva häälega välja, kui sulle meeldib kellegi kleit, kingad, soeng, iseloomujoon - mis iganes! Sa ei pea komplimenti meeleheitlikult taga otsima, ole siiras. Kellelegi hästi ütlemine paneb ka sind ennast toredalt tundma.

3. Mine vooluga kaasa
Ela natukene üle enda rutiinse varju ja mine kaasa asjadega, mis muudavad su elu veel põnevamaks ja spontaansemaks ning see muudab sind koheselt enesekindlamaks ja julgemaks ehk annab mingit lisajõudu.

4. Ära võrdle end teistega
Õpi aktsepteerima ennast ja inimesi nii, et sa ei võrdle. See on mõttetu enesekindluse tapja ja sa ei saa nii või naa sinna midagi parata. Kõik inimesed on unikaalsed ja ainulaadsed ning keskendu parem enda positiivsetele külgedele.

5. Enesekindel inimene ei karda abi küsida
Kuigi tundub, et üks enesekindel inimene peab kõik enda otsused ise vastu võtma, siis see ei ole alati nii. Vastupidi, teistelt abi küsimine näitab, et nende arvamus läheb sulle korda.