Foto: Helo Talva
Mitmesugust
7. september 2016, 06:31

Kilpnäärmevähi seljatanud Ülle leidis abi sensitiivi juurest

Kümme aastat tagasi raske diagnoosi saanud kahe väikese lapse ema Ülle Leesmaa (44) ei osanud aimata, et pärast operatsiooni võib ta kogeda surmahirmu ja olla teispoolsuse lävel.

Aasta pärast teise lapse sündi hakkasin tundma üha kasvavat väsimust ja jõuetust. Polnud jaksu last riidessegi panna, isegi kätt oli raske tõsta. Kui olukord aina hullemaks läks, otsustasin viimaks perearsti juurde minna,» meenutab Ülle aega, kui ta oli väsimusest kokku kukkumas. Naine tunnistab, et arstide vahet jooksja pole ta kunagi olnud, tablettide asemel on eelistanud tarvitada looduslikke preparaate. Vahel tuleb aga kätte hetk, kui arsti juurde minek on vältimatu.

Ülle sõnul ei aimanud ta ka arsti juures olukorra tõsidust. «Viskasin veel nalja, et ilmselt on kodus istumisest närvid läbi.» Tegelikult aga polnud naljatlemiseks põhjust.

Loe Ülle avameelset lugu Naistelehe digiversioonist digi.naisteleht.ee

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: perepakett.ee

Naistelehe paberajakirja leiad ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/naisteleht