Foto: skinny.ee
Mitmesugust
13. september 2016, 12:37

7 tervislikku hommikusöögiideed, mis hoiavad kõhu lõunani täis

Tead muidugi, et hommikusöök on päeva tähtsaim eine, kuid teinekord – kui asjad kuhjuvad ja hommikul on hirmus kiire – tundub raske üldse midagi hommikusöögiks välja mõelda, rääkimata siis veel millestki, mis täidab kõhu kogu hommikupoolikuks ning on pealegi veel tervislik.

1. CHIA PUDING
Seda võid näha kõikjal Instagrammis ja Facebookis ning igas teises BuzzFeedi artiklis, kus on alati kirjeldatud eriti hõrke maitseelamusi nagu kõrvitsapirukas ja kookosekreem ja pistaatsia-sidrun. Ja mis on siinjuures parim? Toit on proteiinirikas, sisaldab suurepäraseid tervislikke rasvu ning hoiab kõhu täis, ses pisikesed seemned paisuvad! Ja päris palju.

2. ÜLEÖÖ-KAERAPUDER
See sobib eriti hästi sellistel päevadel, mil on väga kiiresti midagi hommikusöögiks vaja. Ettevalmistused saad teha eelmisel õhtul (siit ka nimi üleöö-), kas siis niisama purgis või kastrulis, millega on lihtne seda hommikul üles soojendada. Võid segu ka hommikul purgis valmis segada ja tööle kaasa võtta – see maitseb paganama hästi kuskil kella 9-10 ajal, kui nälg näpistama hakkab!

3. SMUUTIKAUSS
Kui sul tuleb oma hommikusööki süüa kuhugi teel olles, on smuuti kiire ja tervislik valik, mida võid rikastada rohkete toitainetega. Mistahes viisil sa seda ka ei valmistaks, lisa kindlasti mõni proteiiniallikas ning ürita segada oma puuviljamassi hulka ka paar köögivilja, et vähendada üldist suhkrusisaldust.

Ülejäänud 4 hommikusöögi-ideed loe Skinny.ee blogist skinny.ee/7-tervislikku-hommikusoogiideed

Foto: skinny.ee