Foto: Vogue.com
Mitmesugust
13. august 2017, 20:20

8 asja, mida edukad inimesed nädalavahetustel teevad

See on fakt - mida kiiremat elu sa elad, seda raskem on nautida nädalavahetusi! Tööasjad võivad tihtipeale kuhjuda ka puhkepäevadele ja nii ei jõuagi tööst puhata. Ajakirja Vogue peatoimetaja Anna Wintour ja teised edukad inimesed jagavad aga kasulikke nippe, kuidas nädalavahetust tõeliselt nautida.

1. Võta aega inimeste jaoks
Nii lihtne oleks terve päev teleka ees vedeleda ja krõpsu süüa, ent terve nädalavahetus nõnda "tühja passida" väsitab veel enam. Mine lõunasöögile nende inimestega tutvusringkonnas, kes on positiivselt meelestatud ja enda elus edukad ning näed, kuidas nende hea energia sind laeb. Ehk lühidalt - veeda enda vaba aeg sõprade/kallite inimestega enda elus.

2. Ole aktiivne
Anna Wintour peab enda peret väga oluliseks peamiselt just laste tõttu, ent hoolimata sellest leiab ta iga päev tunnikese, et tennist mängida. Ka nädalavahetuseti! Liigutamine teeb head, kas või metsas või pargis jalutamine loob hea enesetunde ning võid ilma süümepiinadeta uude nädalavahetusse astuda.

3. Võta aega hobide jaoks 
"Kui ma olin ajakirjas praktikant, siis selle peatoimetaja tegeles iga nädalavahetus aiandusega - see oli tema viis puhata ja mõtteid eemale saada," rääkis Anna Wintour. Kõigil edukatel inimestel on hobid! Näiteks Meryl Streep koob, Georg W. Bush maailib.

4. Lülita end välja
Jäta telefon teise tuppa, pane teadaanded hääletu peale ja ära vaata Facebooki iga viie minuti tagant. Lihtsalt ole, naudi hetke.

5. Ole mentoriks
Olgu selleks suhtenõu andmine väiksemale õele, sõbra aitamine blogikujunduse loomisel või vabatahtlik tegevus. Jaga enda tedmisi teistega, ära hoia neid vaid endale. Mentoriks olemine paneb sind hästi tundma. 

6. Lae akusid ja hellita end
Lae enda patareisid ja anna kehale ning vaimule seda, mida nad nõuavad. Olgu selleks siis jäätis või shoppamine - ära ole enda vastu liiga range. Poputa end tehtud töö eest.

7. Räägi inimestega
Edukad inimesed tunnevad õigeid inimesi ja on avatud uute inimestega kohtumisel. Ei tasu küll igat sünnipäeva- või pulmapidu ärikohtumiseks muuta, ent ära lükka uusi inimesi enda kõrvalt eemale.

8. Ole inspireeritud
Pargist, muuseumist, teatrietendusest, koogitükist - edukad inimesed võtavad igat seiklust kui inspiratsiooni allikat, mida nad saavad ehk enda töös ära kasutada. Käi ringi avatud silmadega ja mõtle, mida see uus kogemus või seiklus sulle õpetab või elule juurde annab.

Foto: Vogue.com

Allikas: Career Girl Daily