Foto: Stanislav Moshkov
Mitmesugust
1. september 2016, 14:20

Täna avas vanalinnas uksed ka Hanna-Liina Võsa muusikalikool! (10)

Esimese lapse ootel muusikalinäitleja Hanna-Liina Võsa teostas enda eluaegse unistuse ja avas omanimelise muusikalikooli.

"Üks unistus, kui ma olin laps, oli olla kooliõpetaja. See oli mu esimene unistus ja kuidagi on niimoodi juhtunud, et juba neljandat suve järjest ma õpetan lapsi Peipsiääres muusika- ja draamalaagris," rääkis Hanna-Liina Võsa ETV saates "Hommik Anuga".

Tema sõnul tahavad lapsed laagritesse tihti tulla ja laagrist on nüüdseks välja koorunud Hanna-Liina Võsa muusikalikool.

Tegu on väikese ja hubase kooliga, kus jagub tähelepanu ja aega igale lapsele. Kooli eesmärgiks on julgustada ning toetada lapse muusikalist ja lavalist arengut, edendada tema lavalisi eeldusi ning arvestada iga lapse eripäraga.

Lisaks laulmisele, tantsimisele ja näitlemisele, toimub koolis noodiõpetus ja klaveriõpe toetamaks lapse üldist muusikalist võimekust.

Kroonikale antud intervjuus ütles Hanna-Liina Võsa, et kuumakse tema muusikakoolis on 175€.

Lauljanna on enda muusikalikooli tegemisi jäädvustanud ka enda Instagrami kontole, näiteks on lisanud pilte seinte värvimisest või muudest remonditöödest. Täna aga rõõmustas ta uute alguste pärast!

Uued algused.. 🍰 #1september #ohkooliaeg #muusikalikool #pinkdoor

A photo posted by Hanna-Liina Võsa (@hannaliinavosa) on