Foto: Evelyn Mikomägi erakogu
Mitmesugust
31. august 2016, 18:15

Evelyn Mikomägi poeg on pärinud ema modelligeenid! (8)

Värskes Naistelehe ajakirjanumbris jagavad tuntud eestlannad mõtteid ja mälestusi enda kooliajast ning räägivad, kus nende lapsed esimest kooliteed alustavad. Esimesse klassi läheb ka Evelyn Mikomägi poeg Sanders.

Kuigi eksmissi ja ärinaise Evelyn Mikomägi poeg Sanders Englundil on annet keelte peale, siis arvestati hoopis poja soovidega ning ei alustata kooliteed Prantsuse lütseumis, vaid kusagil mujal. Kus, seda loe täpsemalt Naistelehe digiväljaandest digi.naisteleht.ee.

Sandersi lasteaia lõpupilte vaadates leidsime end aga mõttelt, et küll lapsed ikka kasvavad kiiresti: alles ju pildistasime 1-aastast Sandersit, nüüd on temast kasvanud aga tõeline hurmur. Eks ema modelligeenid annavad kõvasti tunda!

Foto: KALEV LILLEORG
Foto: Evelyn Mikomägi erakogu

Digiajakirja tellimisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee 

Naistelehe paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/naisteleht