Foto: Priit Grepp
Mitmesugust
31. august 2016, 18:59

1. september! Kuhu kooli lähevad tuntud inimeste lapsed? (1)

Algava kooliaasta puhul pärisime tuntud eestlannadelt, kuhu kooli nad oma lapsed panevad ja mida mäletavad enda kooliajast.

Emana ootab Elo Mõttus-Leppik koolilt sooja ja toredat keskkonda, kus õpilastel ja õpetajatel on hea olla. «Õpetajalt ootan hoidvat ja inspireerivat suhtumist ning oskust leida igas lapses üles tema tugevus ja soodustada selle õitsele puhkemist.» Elo tütar Liisi naudib aga praegu veel suve viimaseid päevi – ta on oma maakoha järves hästi ujuma õppinud, sõidab jalgrattaga mööda Lõuna-Eesti külavaheteid, lippab pruunide jalgade välkudes sõpradega mööda aiamaad ja põlde ning pakatab tervisest ja elurõõmust. Kooliõhin on temasse alles viimasel nädalal tugevamalt sisse pugenud.

Kuhu kooli lähevad aga Jana Hallase, Karin Raski või Evelyn Mikomägi lapsed, seda loe täpsemalt juba värskest Naistelehest!

Loe värsket Naistelehe numbrit digiajakirjast digi.naisteleht.ee!

Kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Naistelehe paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/naisteleht