Suhted

NÄDALA TAROSKOOP: mida toob 5. kuni 11. september tosinale tähemärgile? (6)

LISA KOMMENTAAR

Kalad5. september 2016, 09:44
Tänane nädal tuleb teguderohke ja kiire. Võimalikud uued seks suhted tööl ja palju uut informatsiooni. Olete ka ise suhtlemisaldis ning keskmisest jutukam.
Neitsi5. september 2016, 09:42
Parem hoidu igasuguste pikaajaliste lubaduste andmisest, kuna ei ole üldse kindel kas sa ikka tahad neid täita. Teie käitumine ja meeleolud on täna ettearvamatud. Hoia eemale kaljukitsest ja jäärast kui ei taha petta saada.
Lõvi5. september 2016, 09:37
Mõtle järele, kas oled vihane, solvunud või kannad endaga vimma minevikust, kuna kaart soodustab vaenukirve matmist ja andestamist. Ära lase rikkuda oma õnne ühe öö suhte pärast sest konkurenti sinust ei ole.
Veevalaja5. september 2016, 09:33
Kõigile on Sind vaja aga valima pead sina ja ainult ühe või kaks. Et keegi lähikonnast haiget ei saaks tee oma kallimatega kompromiss.
Jäär 5. september 2016, 09:28
loodab parimat et kaljukits temalt veevalajat üle ei lööks. Hoia kinni oma lastest ja perest. Armastust ära jaga töökaaslastele vaid oma lähedastele, töökollektiiv pole sinu jaoks sõpruskond vaid ambitsioonide taimelava. Hoia eemale.
Kaljukits5. september 2016, 09:18
Puudub üldse selge mõistus. Oma isekusega ja ükskõiksusega tõukad oma lapsed endast eemale. Armasta oma lapsi ja hea sõbra lapsi. Armukadedus on sinu vaenlane, armukade sõber petab sind alati ja tihti. Hoia eemale kiilaspäistest kodututest kes vajavad sind vaid talviseks heaoluks, neil pole peale tühjade sõnade sulle midagi anda.