Foto: Merilin Taimre erakogu
Mitmesugust
29. august 2016, 16:32

Nägemist beebipillid ehk turule on tulnud uus rasestumisvastane vahend! (3)

Toidu- ja terviseblogija Merilin Taimre tutvustab enda värskes blogipostituses uut nutikat rasestumisvastast vahendit ehk viljakusmonitori, mis ei mõjuta naise hormoone ja vabastab täielikult tablettide neelamisest.

Merilin Taimre ehk blogi "Paljas Porgand" autor kirjutas juuli alguses avameelse postituse antibeebipillide mõjust tema tervisele kui ka välimusele, mis pani kümneid ja kümneid naisi sel teemal arutlema ja enda kogemusi teistega jagama. Loe teemat ja arutelu SIIT!

Ent siiski on jäänud probleem õhku, sest hoolimata väga halvast mõjust tervisele, on antibeebipillide võtmine üheks kõige mugavamaks lahenduseks üldse ning naised on valmis enda tervisega riskima.

Nüüd on aga turule tulnud uus nutikas lahendus, mis on absoluutselt tabletivaba ja on ühendatud mobiiltelefoniga. Ehk siis tegemist on nagu moodsa aktiivsusmonitoriga, mis näitab naise viljakust ja seda, kas antud päeval vahekorda astudes on võimalik rasestuda. Samas on viljakusmonitor abiks ka pereplaneerimisel ehk nendele, kes püüavad tulutult rasestuda.

Mida täpsemalt see viljakusmonitor endast kujutab, loe juba edasi Paljas Porgand blogist.

Foto: Merilin Taimre erakogu