Mitmesugust

Nägemist beebipillid ehk turule on tulnud uus rasestumisvastane vahend! (3)

LISA KOMMENTAAR

pillid mugavaim vahend?2. september 2016, 09:45
halloo, kondoomidest olete midagi kuulnud? aa, või ei taha mehekesele sellega tüli teha? no edu tablettide neelamisel ja veel rohkem edu viljakusmonitoriga rasedaks jäämisel. ;)
planeerija29. august 2016, 22:25
Nojah, võin oma kogemusesle toetudes öelda, et jäin 2 korda rasedaks päevade ajal, millal teoreetiliselt poleks võimalik olnud iialgi rasestuda. Kusjuures päevad käisid nagu kellavärk 28- päevase tsükliga. Tean seda 100%-liselt, kuna nendel kuudel lihtsalt oligi see ainuke kord armatsemiseks. ( kahtlejatele ka teadmiseks, et oligi ainult üks partner ja see oli mu abikaasa ning ta pidi lihtsalt ära olema mõlemal korral kuu aega ) Mingeid pille ja muud ei kasutanud ma kunagi ja võin öelda, et günekoloog ei suutnudki seda uskuda, kuigi möönas, et mõnikord võib juhtuda ka meditsiinilises mõistes uskumatut. Kuna minuga juhtus see 2 korda, siis leian, et see polegi niiväga ainulaadne. Seepärast pole mul ka usku mingitesse vidinatesse, mis temperatuuri mõõdavad ja muule statistikale toetuvad. Nii et jõudu jälgimisel ja katsetamisel. Nii palju veel, et see teine kord, kui sedapsi jäin, oli esimese lapse sünnist möödas 8 kuud. Aga noh, millegipärast edaspidi enam seda ei juhtunud ja nii jäigi.
H1. september 2016, 16:37
Huvitav, millele sa toetusid oma teoorias? St kust sa võtsid, et nendel päevadel polnud võimalik rasestuda? Viljakusmonitor oleks sulle võibolla näidanud nendel päevadel punast.