Suhted

Ära karda üksikuks jääda, vallalistel on parem põli! (15)

LISA KOMMENTAAR

Tean omast käest,21. august 2016, 02:20
mis tunne on olla ükinda.Mõned aastad tagasi ma olin omas külas üksinda,sest mul polnud veel kedagi.Mäletan aegu,kui minult küsiti nii:Noh kas sa polegi omale veel noormeest leidnud?.Ma vastasin selle peale nii:Parem hilja,kui mitte kunagi.Küll ma kunagi kellegi leian! Igal ühel on oma aeg.
Ega ma nii väga ei kiirustanud.Vähemalt ma olen näinud igaühe kooselu hetki ja olukordi,kes üksinda ja kes elavad koos.Tegelikult kunagi mäletan kooli ajal üht juhtumit,kui mind ei valitud klassikaaslaste poolt tantsutundi.Tundsin ennast koolis ja kodus üksikuna ja see oli nii veider lugu.Siis mõtlesin,et äkki oleks tõesti aeg enne kooli lõpetamist nautida oma vaba aega,teha käsitööd,vaadelda laia maailma,loodust,külastada vanu sõpru,lähedasi ja ka kõiki teis keda ammugi ei olnud näinud.Ma ei teinudki välja,kui keegi kas elas hästi või tavalist elu.Võtan elu siiamaani sellisena,nagu ta on mulle määratud.
x-man20. august 2016, 07:09
Mõtetu teema , üksi , kaksi , kolmekesi , elavad nii nagu oskavad ja tahavad . Üksi saavad elada tugevad inimesed ja ikkagi nad otsivad oma ideaali.
...21. august 2016, 11:07
..nii räägivad kibestunud meesteta naised.
üle19. august 2016, 20:06
tüki aja üks mõistlik jutt, kõigile pole antud õnne leida omale õige partner.... nii on tõesti mõistlikum olla üksi ja tegelda sellega, mis hingele lähedasem mitte paaniliselt otsida kedagi, kellega olla suhtes ja samas ise end väga õnnetuna tundes...See teiste arvamuse peale surumine või n.ö ühiskonna normide järgi elamine pole alati parim valik
oh, 20. august 2016, 12:09
Just. Kahju, et see artikkel nii hilja ilmus, kui mu elutee lõpusirgel on.
.19. august 2016, 19:39
Peale pensile jäämist tulin tagasi Eestisse.
Välismaal töötades olin soetanud korraliku korteri kesklinnas selle ideaalsesse korda remontinud, ja peaaegu kõik eluks vajaliku soetanud.
Kahekümne kuue aastaga olin täielikult harjunud üksinda elama. Niipalju, kui tarvis, saab suhelda SKYPE kaudu või siis mone tuttavaga kohvitassi taga.
Eestis aga tabas mind päris kummaline ülevoolav "sõbralikkuserünnak".
Vahepeal oli enamik mu vanu naistuttavaid kas lesestunud või lahutanud. Ja vähemalt mulle tundub, et nad kohe mitte ei naudi enda "vabadust", vaid üritavad päris agresiivselt enda sõprust peale suruda.
on19. august 2016, 23:40
vaja siis aidata neid tuttavaid või ongi vanapoistel nii suur ihnus, et ei raatsi hõõruda-raisata tü-a nahka ka...ühes külas olid ka sellised ja küla suri välja, jumal hoia ,et mõne linnaga sellist asja ei juhtu.
Heh20. august 2016, 23:15
Kaks tarkusetera:
# Naine muretseb tuleviku pärast, kuni leiab endale mehe.
Mees ei muretse tuleviku pärast, kuni võtab endale naise.
# Mees armastab naist, kuni leiab uue.
Naine armastab meest kuni surmani, siis kuni järgmise surmani, siis kuni järgmise ...
Pealtnäha tobedad kalambuurid, kuid 50+ aastasena söandan väita, et neis on olulisel määral tõtt.
Sõna sekka!19. august 2016, 17:51
Üle hulga aja üks arukas ja tark jutt kokku kirjutatud! Suurem osa inimesi on oma tegudes copijad ehk teiste järgi elajad ja tegijad, kuid tühja sellest seni, kuni nad teistelt samasugust eluviisi ja käitumist ei nõua ning teistsuguseid eluviise ei halvusta. Isiksusi on alati vähem olnud ja isiksuslik külg pole ka üksinda elu kasuks otsustamisel peamine- kõige tähtsam on see- kuidas inimesel endal on kõige parem, rõõmsam ja vabam elada ning olla.
mari19. august 2016, 09:11
Kahekesi olla on ka hea aga siis tuleb õige partner leida. Tavaliselt seda ei juhtu.
/19. august 2016, 07:42
Igaühele oma. Üks saab vallalisena hästi hakkama ja ei tunne vajadust "olla nagu teised", abielus või kooselus. Teine teeb kõik, et olla kellegagi "suhtes".
Abielluda on ainult siis mõttekas, kui on võetud aega partneri valikuks, et abielluda sellega, kellega koos on võimalik tõepoolest päev päeva järel aastakümneid elada rahus.
Vali palju tahad, aga see üks ja õige satub su teele ikka vaid , kui juhtub õnne olema ja kui ise oled küps, täiskasvanu, tark, teades, et abielu ei ole teise ümberkasvatamise kooslus.
Parem olla üksi, arenenud, tark, haritud, vaimsete huvidega kui olla loll pulmitaja ja kaevelda taevani - kuidas küll saada laste isalt abi laste kasvatamiseks.
on19. august 2016, 23:36
väga kahju neist üksikutest...kas nad ei leia või siis ei otsi või on lihtsalt suured egod, et enda kõrvale keegi ei mahu...lõpuks on asjata elatud elu kui sust kedagi maa peale järgi ei jää...neid rõõme, mida pakuvad lastelapsed kui tulevad mamma-papa poole ja naudivad neid hetki koos tegemiste ,matkamiste,kalalkäikude jms. ei kata mitte ükski üksiku seletus, et tema on rahul- tuhka sa rahul oled kui riigi ja ühiskonna ees on kohustused täitmata- maa tuleb täita lastega!
/20. august 2016, 06:55
maa tuleb täita lastega, kellel on targad ja hoolivad ema ja isa, kellel on turvaline lapsepõlv peres, kus iga päev om leib laual ja üksühest hooliv õhkkond.
Maad ei tohi täita lastega, kellele ei ole isa ja õnnetu ema otsib terve elu armastust, kuid leida on vaid seksi.
vot20. august 2016, 12:12
Lapselapsed on ainult koormaks.
to on21. august 2016, 00:56
Ei jää järgi kellestki kedagi - kõik lõpetavad vaklade söögilaual :D