Öösärgi tänaval kandjad polegi kiiksuga!Foto: Vida Press
Ilu ja mood
19. august 2016, 04:00

Öösärgi tänaval kandjad polegi kiiksuga! (1)

Ööriideid meenutavad riided on moepildis olnud juba õige mitu aastat ja vahepeal tagaplaanile vajuma hakanud trend on sel sügisel jälle uue hooga tagasi. Kui varem oli moehitt pidžaamat meenutav komplekt, siis nüüd teeb ilma öösärki meenutav kleit.

Ilmselt ei arvaks ükski mees, et ta naine on kiiksuga, kui ta ilmub voodisse läikivast kangast, peenikeste õlapaelte ja pitsdetailidega öösärgiga. Küll aga arvab ta seda ilmselt siis, kui naine hakkab sellise ­öösärgiga hoopis uksest välja minema.

Siinjuures tulebki kõikidele meestele ja ka ülejäänud moevõhikutele kohe selgeks teha, et selliseid ööriietega sarnanevaid asju kandvatel naistel ei logise sugugi kruvid, vaid tegemist on hoopis tõeliste moegurudega.

Nimelt on sellised öösärgiga õige sarnased kleidid selle sügise üheks suureks trendihitiks ning selliseid uneskõndijaid saab tänaval olema omajagu.

Öösärkkleidid on tegelikult pärit aga hoopis 1990ndatest ning esimesed, kes need toona tõeliselt kuulsaks tegid olid supermodellid Kate Moss ja Naomi Campbell.

Kuid, kuidas tuleks siis sellist vale öösärki või kombineed meenutavat kleiti kanda?

Tõsi on see, et selle kandmiseks peab olema omajagu julgust ja konservatiivsemat riietumisstiili eelistavatel inimestel ei tasu loota, et see mingis koosluses vähem öösärgilikuks muutuks.

Trendiraport soovitab sellist kleiti kanda näiteks T-särgi või pusa peal või hoopis kombineerituna teksapükstega. Samas, kellel on piisavalt kuraasikust võib vabalt minna sellega õhtul välja, kandes kleidi juures vaid seksikaid kontskingi.