Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
16. august 2016, 15:10

Tuline arutelu - kui palju raha peab olema, et last saada?

Blogija Mallukas tõstatas täna enda blogis teema, mis on inimesed omavahel arutlema ja kogemusi vahetama pannud. Kui palju raha siis peab olema, et last lubada?

Mallukas kirjutab, et see küsimus hakkas teda painama hiljuti, kui ühes beebigrupis küsis üks naine lutipudelit. "See pole muidugi imeasi, sest igapäevaselt keegi kuskil midagi küsib, aga seal oli kohe kenasti ära mainitud, et kuna laps hakkas ootamatult rohkem sööma ja olemasolevad pudelid mahutavad liiga vähe ja enne uut kuud ei ole kindlasti rahaliselt võimalik uut pudelit osta, siis tekkis korraks selline… oeh-tunne peale," põhjendab blogija teemapüstitust.

Ta lisab, et see on jube keeruline teema ja ta loodab, et nüüd kedagi ei solvanud, sest ta tahaks vaid mõista, mis toimub nende inimeste peas. "Muidugi võib iga kell midagi juhtuda ja sellist asja nagu 18 aastat kindlalt majanduslikku sissetulekut ei ole tänapäeva maailmas iial garanteeritud, aga kas teie ei arva, et enne peaks nagu MIDAGI olemas olema, kui lapse saad? Ja kui palju see MIDAGI on?"

LOE postitust ja arutelu edasi SIIT!