Isaac Hindin-Miller Foto: Instagram
Ilu ja mood
16. august 2016, 11:35

Odavaim viis, kuidas silmapilkselt stiilsena paista

Men's Health soovitab kindlasti mitte unustada üht olulist detaili, millega on võimalik end odavalt ja kiiresti stiilsemaks muuta. 

Triiksärkide ja khakipükste meres on pilkupüüdvad sokid lihtne ja taskukohane viis masside seas silma paista. Ja sa ei pea riietuma ülikonda, et panna see läbiproovitud vahend enda kasuks tööle. Õige sokipaar lisab huvitavust ja sära igale riietusele ja enamasti ei maksa see rohkem kui paar rahaühikut. 

Sokk 'N' Roll!

Kui tahad välja näha nagu näiteks moeblogija Isaac Hindin-Miller (tema Instagrami konto asub siin), siis leia esmalt üks paar kitsaid teksasid, mille sääri on lihtne üles keerata. Alustuseks keera sääred umbes 10 sentimeetri jagu üles ja siis pooleks. Või ka vähem või rohkem – sõltuvalt sellest, kui palju sa sokke tahad demonstreerida.

Värvivalikut on siin lihtne järgi teha: pole võimalik eksida mustade teksade ja kuninglikku sinist värvi sokkidega (mõlemad ju ka Eesti lipuvärvid ja mõne päeva pärast on taasiseseisvuspäev – toim).  

Kui hoiad oma ülejäänud rõivakomplekti lihtsana, siis käituvad sokid väljapaistva detailina.

Kui tunned end selliseid keskmise pikkusega sokke näidates juba mugavamalt, siis avasta uusi värve ja mustreid. Näiteks nelipakk Bombas Marls'e (bombas.com, meie rahas 41 EUR) või mõned tugeva trükimustriga Stance'i sokid (stance.com, meie rahas umbes 13 eurot paar).

Et komplektile punkt panna, kanna mustvalget T-särki ja ägedat nahkjakki. Kui külmemaks läheb, viska nende vahele hall kapuutsiga pusa.

Sokk 'N' EST!

Õhtuleht.ee Mehele soovitab enne meretagustesse sokipoodidesse süüvimist kindlasti otsida ägedaid disaine ka kodumaise Suva valikust. Näiteks võiks soovitada mudelit 4254-1ehk meeste sokke merseriseeritud puuvillaga. See paar maksab alla 3 euro ning saadaval on neli mõnusalt värvikat ja silmapaistvat tooni

Suva sokimudel 4254-1. Foto: suvashop.com