Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
12. august 2016, 14:15

5 põhjust, miks paarikesed jätavad seksimise (1)

Esimene aasta te justkui ei saanudki voodist välja, sest juba tõmbas tuline kirg teid kallimaga teineteise kaissu tagasi. Möödunud on aasta või paar... Seksimine on jäänud kuidagi häguseks ja kaugeks...

Womenshealthmag.com toob välja viis põhjust, mis võivad olla hävitanud teie sekselu.

Mis on seksi teie suhtes tapnud?

1. Sinu minevik

Olid ülikoolis nautleja ja sebisid palju ringi vastassooga? See maine võib rikkuda tulevikus sul nii mõnegi suhte, sest tekib moment, kus kallim asub võrdlema.

Kes korra olnud lõdva püksikummiga, see...

2. Sinu lapsed

Lapsed on korralikud iha tapjad, sest nendega tegelemine väsitab. Samuti oskavad nad kõige õigemal hetkel nõuda tähelepanu või tegelemist.

3. Stress

Kui mõelmad partnerid käivad töö, siis võib intiimseks vallatluseks olla raske leida seda sobivat hetke. Erinevad graafikud, väsimus, pinged...

Seks võib olla tegelikult raske töö...

Ettevalmistused ja selle õige tunde loomine - mõnikord näib paaridele, et oma seksuaalsusega on lihtsam isekeskis tegeleda.

4. Võrdlemine

Tõsi on see, et paarid elavad õnnelikult ka siis, kui nad ei seksi. Kes seksib korra nädalas, kes korra kuus. Mõni vajab rohkemat. Isegi need paarid, kes naudivad aktiivset sekselu - end teistega võrrelda ei tohiks!

Uurimused näitavad, et seksimise sageduse ei ole kuidagi seotud inimeste õnnega. Samas on teada, et kui paarike kuuleb, et keegi seksib neist enam, siis nende enda õnnetunne langeb.

5. Ebakõla

Kui üks partner tahab teisest enam seksida...

Siin võivad tekkida tõelised jamad, sest seksuaalselt aktiivsem pool hakkab arvama, et vähem seksi tähendab seda, et kallim ei armasta teda enam. Veel hullem - petab!