Mitmesugust

PÄEVA NIPP // See trikk teeb popkorni topelt maitsvamaks 

Naisteleht, 9. august 2016 20:54
Foto: PantherMedia / Scanpix
Popkorn on saanud palju kriitikat tänu kõrgele soola- ja rasvasisaldusele, ent tegelikult on plaksumais maitsev ja kui seda õigesti valmistada ning maitsestada, siis üsnagi tervislik toiduaine, selgitab personaaltreener ja toitumisnõustaja Erik Orgu.

Küll aga teeb üks maitseaine plaksumaisi palju maitsvamaks ja kuigi esmapilgul võib see tunduda natukene veider, siis soovitatakse lisaks kasutada sojakastet.

Kui popkorn on potis valmis saanud, siis sega eraldi kaussi supilusikas võid (Erik Orgu soovitab kasutada kookosrasva), supilusikatäie sojakastet, näpuotsaga pruuni suhkrut, veidi ürdisoola, küüslaugupulbrit ja lõpetuseks riivitud parmesani. Ja valmis ta ongi.

Proovi kindlasti järele ja anna teada, kuidas maitses!

Allikas: Purewow & Erikorgu.ee

Samal teemal

05.09.2016
PÄEVA NIPP // Sa oled prügikotti täiesti valesti kasutanud

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee