Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
9. august 2016, 20:54

PÄEVA NIPP // See trikk teeb popkorni topelt maitsvamaks

Popkorn on saanud palju kriitikat tänu kõrgele soola- ja rasvasisaldusele, ent tegelikult on plaksumais maitsev ja kui seda õigesti valmistada ning maitsestada, siis üsnagi tervislik toiduaine, selgitab personaaltreener ja toitumisnõustaja Erik Orgu.

Küll aga teeb üks maitseaine plaksumaisi palju maitsvamaks ja kuigi esmapilgul võib see tunduda natukene veider, siis soovitatakse lisaks kasutada sojakastet.

Kui popkorn on potis valmis saanud, siis sega eraldi kaussi supilusikas võid (Erik Orgu soovitab kasutada kookosrasva), supilusikatäie sojakastet, näpuotsaga pruuni suhkrut, veidi ürdisoola, küüslaugupulbrit ja lõpetuseks riivitud parmesani. Ja valmis ta ongi.

Proovi kindlasti järele ja anna teada, kuidas maitses!

Allikas: Purewow & Erikorgu.ee