Foto: PantherMedia / Scanpix
Ilu ja mood
5. august 2016, 12:18

OKOU... Veidi ehmatavad meestemoetrendid, mis teevad comebacki

Ask Men hoiatab: need viis ammu väljasurnuks peetud trendi on meestemoodi naasmas. Pange end valmis. 

Raske on järge pidada, kuna moetrendid tulevad ja lähevad. Siinkohal siis järgmine selliste asjade laine, mis on moodi tagasi tulemas – asjade, mida sa ei tahaks kanda, aga ilmselgelt varsti hakkad.

Kõrge kaelus

Vastupanu on mõttetu. See juhtub. Rullkaelus ei ole enam 1980-ndate alguse tööõpetuse õpetajate pärusmaa. Enne kui esimene lumehelves maandub, pressid sa oma pead läbi selle inglise keeli kilpkonnakaelaks nimetatava kaeluse.

undefined Foto: PantherMedia / Scanpix

Kauboisaapad

Need klassikud pole enam vaid rokkstaaridele nagu Lenny Kravitz. Need on tagasi, päriselt. Vajad tõestust? Kauboisaapad on meestemoe lavadel ja moeajakirjades figureerinud juba umbes kaks aastat. Mis ongi tavaliselt umbes see ajavahemik, mis kulub, et mingi asi jõuaks fäšionistadelt tavaliste meeste kappidesse. Armastad või vihkad neid, aga sa hakkad neid kandma või vähemalt tekib sul kiusatus. 

undefined Foto: PantherMedia / Scanpix

Kitsehabe

Jap. Teame, et sa krimpsutad praegu nii tugevasti nägu, et peaaegu neelasid alla oma uhke täishabeme. Mood on tsükliline ja sokukad on tagasi põrkamas.  

undefined Foto: PantherMedia / Scanpix

Lopsakad soengud

Altlõikus naudib praegu oma viimaseid kuulsusehetki. Ilmselt on praegu õige aeg hakata juukseid kasvatama ja teha seda õigesti. Sest varsti pead silmitsi seisma iidse ja hirmutava moejumalaga soengumaailmas: suurte juustega. Need pole väga pikad ega ka väga lühikesed, vaid seal kuskil vahepeal. Ja kohevaks ehk volüümikaks aetud. Hinga sügavalt sisse ja mine hangi endale juuksevahtu.

undefined Foto: PantherMedia / Scanpix

Alt laienevad püksid

Hakkasid just harjuma nende liibuvate ja ülalt laiemate teksadega ja nüüd see! Isegi kui sa ei suuda sellega leppida, on nende tulek meestemoodi statistiliselt väga tõenäoline. Küsi mõnel moekalt naisterahvalt, kas alt laiad püksid on tagasi tulemas ja ta ütleb jah. Sest on näinud neid igal pool poodides ja ajakirjades. Ja tõenäoliselt kannab neid isegi. Ja üks moe reegleid on see, et kui naistemoes on sel hooajal mingi trend, siis varsti tuleb meestemood sellele järgi. Aga ära liiga palju muretse. Ilmselt algab see vaid pisut laiema sääreosaga. Mis on samas tore, sest sul on ju juba olemas kauboisaapad, mida neisse mahutada.

undefined Foto: Instagram