Mitmesugust

MÜÜT VÕI MITTE: vähem seksi tagab tihkema tupe? (16)

LISA KOMMENTAAR

Margus7. august 2016, 10:46
Oli kunagi mingi juhus naisega kelle mees oli talle seda õpetanud ja tekkis soov ka oma naist koolitada. Pikapeale saigi selgeks kuidas kordamööda tupelihaseid pingutada. Sai ostetud ka tupekuulid. Olen kogenud vaid korra kui naine oli väga avar. Nimelt tõi ta keegi autoga koju klassikokkutulekult ja kuna olin paar päeva ilma krabasin naise voodisse. Ava oli kuidagi märg ja ääri ei tundnudki. Imestasin et miks. Alles paari päeva pärast muutus seks tihedaks ja lihased tegid oma mängu. Hiljem lõõpisin naisega et kes sind nõnda venitas seal. Tema aga vastu et egas kõigil pliiats ole.
Mees55+6. august 2016, 16:24
Ei ta taga s.ttagi..., trenni on vaja teha, mitte kõik meeste kaela veeretada! Minu elu jooksul on olnud vaid 1 naine, kes oskuslikult tupelihaseid ka pingutas ja see oli võrratu.
Ülejäänud on trehvanud lihtsalt lõdva püksikummiga l..ud, kes otsivad vaid seiklusi!
Ja siis öeldakse veel, et kõik mehed on sead või sitapead...
Naised..., vaadake kõigepealt ennast..., kasvõi peeglist ja ärge siunake, ega kamandage kogu aeg mehi..., andke ka neile veidi vabadust(mitte selles mõttes) ja Teist hoolitakse rohkem ning elu läheb palju paremaks...
Ükski vägi ei tõsta enam mehe au, kui mees on vaid alandatud ja tuhvlialune!
no just.6. august 2016, 18:03
mida rohkem treenid (loe: seksid ja orgasme saad) seda paremini töötavad lihased.
Kes sind küll nõelas, pole siin mehi siunatud?
Aga, kuidas sina mitte lõdvakummiline libude sekka satud?
6. august 2016, 16:20
Matemaatikale. Kui see 36 hea on, miks siis jätkad viletsamate otsingut?
Saan aru nii, et osad mehed polegi nagu s.eksist huvitatud, vaid naiste arvust.
Olen alati arvanud, et meestel, kel mitmeid naisi olnud, on täpselt nii vähe seksikordi kui on erinevaid naisi nende kollektsioonis. Samas naisi mitte vahetav mees seksib tuhaandeid kordi enam elu jooksul ja mõistagi on ka kvaliteet parem, sest tal tõuseb paremini ja on kõva nagu raudbetoon, kuna ei vaja igaks kergitamiseks jälle uut nägu.
Nohh näe nüüd mind, ise küsin, miks edasi otsivad ja ise vastan, et teist korda sama naine ei huvita, olgu või järgmine sada korda kehvem:)))
igav ja ebaõiglane arutelu, kas tead?6. august 2016, 13:44
Täitsa norm ja asjakohased kommid sõid ära, oma enda lapsikud "teravmeelsused" jätsid ja arvad, et oled nüüd arvamusliider ja võidumees:))) Tola! Mängi oma liivakastis üksi edasi!
jaa5. august 2016, 19:22
tuperegulaator on ilmselt meie tehnikasajandil veel leiutamata, aga ilmselt varsti jõuab müügile. esmalt tulevad ühepoolse, aga hiljem ka kahepoolse toimega aparaadid- laadida saab tavalise mobiililaadijaga
matemaatika5. august 2016, 18:54
Mul trehvas iga 36 naine vaid lihassexsi tegema. Parim oli nii et surusid tuppe ja ei liigutanud. Naine tegi rütmiliselt rõngaslihaste orelit. Enamustele tuleb labidas perse alla panna ja sõber kiigutab pisut.
6. august 2016, 13:13
aga jää siis kolmekümne kuuenda juures pidama, milles küss?
Muidugi on see tõde5. august 2016, 17:28
Teadlaste juttu või kassi sitta
vähem seksi?5. august 2016, 14:59
Hea loogika:) Milleks seda tihket siis vaja läheks, kui seksida ei tohi???
Õnneks artikkel ise päris asjalik.
Mees5. august 2016, 13:54
Pigem tagab peenikese riistvaraga mees naisel tihkema tupe, kui aga naine elab kaksikelu ja teisel on väga jäme siis võib tupp pikapeale järele anda. Tulemus on et naine vahetab meest.
5. august 2016, 17:08
nii ma pidin hädaga tegema
ja jah5. august 2016, 18:12
enamus naisi ei tea neist lihastest midagi, elu jooksul palju naisi olnud, ainult paar on osanud need lihased kokku tõmmata vajalikul hetkel.
Aga võiks ka uurida, kuidas mõjub jämeda vibraatori kasutamine :)?
18,126. august 2016, 16:17
sest ainult paar naist on saanud sinuga orgasmi...või siis midagi orgasmieelset.
Aga sa otsi edasi, alati saab veel hullem olla, eriti kui ise ka veel järjest viletsamaks jääd.
13,546. august 2016, 12:49
pigem otse vastupidi. Kui naine ei avane selle peenikese riistvaraga mehe peale, siis suure tõenäosusega on ta huvitatud hoopis teisest mehest ja on ehk isegi rahulduse juba kätte saanud. Naise tupp annab järele vaid erutusest ja sünnitamisest, mitte sellest, et suurema riistaga mees olnud on.
Veidrik ma ei või:))) Kas peenike riist tähendab automaatselt väiksemat aju või niisama veiderdad?