Põlev kleitFoto: Vida Press
Mitmesugust
3. august 2016, 16:32

JÄLLE! Itaalias pani mees naise põlema

Itaalias pani mees naise põlema. See traagiline lugu juhtus seekord Toscanas Lucca linnas.

46aastane tervishoiutöötaja Vania Vannuchi suri täna hommikul Pisa Cisanello haiglas põletushaavadesse. Ta oli põlema süüdatud süütevedelikuga, leegid tekitasid kehale teise ja kolmanda astme põletushaavu 90 protsendi ulatuses.

Naise julmaks mõrtsukaks on 46aastane Pasquale Russo nimeline mees, kes töötas samuti tervishoiu alal. Ta vahistati mõrvakatse kahtlusega, vahendas The Local La Repubblicat. (Fotosid näete SIIT.)

Enne uinutamist õnnestus ohvril korduvalt öelda, et Russo, kes ise on kolme lapse isa, oli tema ründaja. Mees tungis talle selja tagant kallale. Naise karjeid kuuldi lähedal asuvas meditsiinikeskuses, kust inimesed appi tõttasid, kuid leidsid naise juba pikali maast, kleit põlemas. Keskuse töötajad tõstsid häiret ning kustutasid leeke veega.

Sõgeda Russo leidis politsei oma kodunt. Too pesi parasjagu oma töörõivaid ja kaht haava käel, kuid kõiki süüdistusi ta eitas.

Naisi on mehed Itaalias põlema pannud ennegi. Alles tänavu juunis pistis 27aastane turvamees põlema endise tüdruksõbra, 21aastase Sara Pietrantonio, kellest sai Itaalias 55. naisetapujuhtumi ohver esimese poolaasta jooksul. Sara suri. Mees tunnistas, et ta ei suutnud leppida sellega, et tüdruk ta maha jättis. Ka ülejäänud 54 naist süütas põlema kas tema abikaasa, peigmees või mahajäetud kallim. Eelmisel aastal kaotas Itaalias sarnastel põhjustel elu 128 naist, üle-eelmisel 136.