Foto: PantherMedia / Scanpix
Ilu ja mood
3. august 2016, 14:57

Õrnad varbad lähevad matkates villi – kas varvassokid on lahendus? (2)

Redditi elunippide rubriigis soovitab kasutaja Mad_madame_mim järgnevat: kui oled matkamas või seljakotiga reisimas, siis kanna varvassokke. Need ei lase varvastel üksteise vastu hõõruda ja nii on väiksem võimalus vesiville saada.

"Mul on alati olnud tundlikud jalad ja häda vesivillidega," lisab ta selgituseks. "Isegi heade sissekantud matkasaabaste ja sidemetega olen alati pidanud võitlema valulike villidega. Aga kui hakkasin kandma varvassokke (nagu sõrmkindad varvastele), siis see probleem täielikult kadus. Saan mugavalt matkata senisest kauem."

Aastaid saabaste sobitajana (kas nagu Al Bundy? – toim) töötanud Lazerwolfe aga leiab, et see on hirmus halb nõuanne. Tema sõnul pole sokkide osas ühtset ja kõigile sobivat lahendust. Mõned inimesed vajavad pakse, mõned õhukesi sokke, mõned ühe- ja mõned teistsuguseid. Varvassokkidega on tema sõnul nii, et need "kas töötavad või on kohutavad". Igaüks on erinev.

Polare lisas suutäie musta huumorit. "Ka ei tahaks ma, et mind leitaks mägedest surnuna, varvassokid jalas. Oh seda häbi," on ta märkinud.